Vad är Reflekterande isolering?

Reflekterande isolering, vanligen bestående av aluminium, är också känd som en strålande hinder. Den liknar metallfolie och har en reflekterande yta. Det är mycket mångsidig och enkel att installera.

När du använder reflekterande isolering, är dess huvudsakliga syfte att blockera värmestrålning från att flytta över öppna ytor. Reflekterande isolering sänker energikostnader under sommaren, särskilt i varmare klimat. Det kan även användas i vissa fall till lägre uppvärmningskostnader.

Varje typ av isolering på marknaden kommer med ett R-värde. R-värdet är beräknat enligt en bit isolering tjocklek och densitet. R-värdet av reflekterande isolering mäts genom hur de värmeflöden i hemmet.

Radiant hinder är lika för alla andra typer av isolering, eftersom de minskar mängden värme som kommer in eller lämnar ett hem. Andra typer av isolering mycket luft inne i isoleringen, inte så att den kan fly. Reflekterande isolering arbetar för att minska flödet av värme i hela ett öppet luftrum.

Reflekterande isolering inte absorberar fukt. När den används tillsammans med andra isolering tenderar att hålla isoleringen torrare och har en bättre prestanda. Den kan användas i bostäder, kommersiella byggnader eller fritids byggnader.

Det finns många fördelar med att använda reflekterande isolering. Kostnaden för installationen är ganska låg och det är lättare installeras än de flesta isolering. Den innehåller inga kliande fibrer och kan installeras med hjälp av enkla verktyg som sax eller en vass kniv, folier band, ett måttband och en häftpistol.

Den reflekterande ytan i denna typ av isolering gör det oattraktivt att fåglar, men det är inte skadligt för människor eller djur. Det kräver inte andas redskap eller handskar vid installation eftersom det är ren och giftfri och är lätt. Det hjälper till att kontrollera kondens och hjälpmedel för att undvika mögel.

Olika platser som reflekterande isolering kan användas är under takbjälkar, om stud väggar och på sidoväggarna av metall byggnader. Det kan vara effektiv under genomsöka utrymmen inuti rör och ledningar arbete och under betongplattor. Dagliga saker såsom förvaring av livsmedel och kylare, omfattar luftkonditionering och tillämpningar fordon alla nytta av användning av reflekterande isolering.

Ofta ser vi reflekterande isolering utan att inse det. Sjukvårdare använda akut filtar som i huvudsak reflekterande isolering. Brandmän skydda sig från skogsbränder med reflekterande isolering. NASA inte bara använder reflekterande isolering på pendeltåg, men de skydda astronauterna med det också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.