Vad är Framing borrhammare?

Framing hammare är specialiserade klo hammare som har utformats särskilt för användning i utformningen uppgifter. Framing kräver mycket hamrande i hög hastighet, eftersom målet är att snabbt fastställa ramen för en struktur så att byggandet kan börja på allvar. Dessa verktyg tenderar att i första hand användas av proffs, även om vissa människor får behålla en inramning hammare runt för tunga förbättringar tull hem uppgifter.

utgör kärnan i en inramning hammare är att det är tungt, och det har en långa handtag. Detta ger en mycket drivande kraft så att någon kan köra i en spik med bara ett par slag. Det kan ta lite tid att vänja sig hantera en inramning hammare, som den tunga design och långa skaftet är lite avskräckande i början. Personer med mindre armstyrka kan också ha problem svingar en inramning hammare effektivt.

Ofta är chef för en inramning hammare texturerat. Syftet är att undvika bakslag så att hela huvudet av hammaren är en effektiv yta för spikning. De texturerade huvudet kan lämna märken på det trä som används i utformningen, men det är inte ses som en anledning till oro, eftersom utformningen kommer att täckas av andra material i slutändan. Textured huvuden också utforma hammare säkrare att använda, eftersom de är mindre benägna att studsa eller glida och såra någon. För uppgifter om trä som kommer att ses, en smidig avslutande hammare används.

Vissa utformningen hammare har ett klassiskt krökt klo, men många har reva klor, tillplattade klor som är utformade för att slita isär saker. Undersökningsperioden klo kan vara användbart för att snabbt ta bort tillfälliga stöd under utarbetandet processen och för att brister skall åtgärdas snabbt och med minsta möjliga krångel.

stötdämpare ofta ingår i utformningen av en inramning hammare för att fördela kraft hammarslag, vilket minskar risken för skador för byggnadsarbetare. Handtaget kan också vara utformade för maximal dragkraft och ett bekvämt grepp så att hammaren kommer att vara lätt och bekväm att använda. Vissa inramning hammare även innehålla en spik början.

När man väljer en inramning hammare, är det en mycket bra idé att hantera hammare, för att få en känsla av hur det känns. Det ska kännas tryggt och säkert i handen, och det ska vara enkelt att svänga. Om hammaren är svårt att svänga eller svårt att kontrollera, blir det farligt. Om möjligt hjälper det att faktiskt använda någon annans utformningen hammare på ett jobb för att se om ett visst märke och modell känns ändå bra i slutet av en arbetsdag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.