Hur Du Tejp och Float?

Processen för tejpning och flytande är en gemensam uppgift som sker under installationen av sheetrock. I huvudsak ett peka och flyta förfarande bidrar till att dölja grova kanter sheetrock där avsnitten gå med och skapar en smidig titta på hela väggen. Bara om någon typ av drywall avslutande projektet kommer att kräva åtminstone en del tejpning och flytande innan jobbet är klart.

Den faktiska band och flyter processen är enkel. Den första uppgiften är att installera sheetrock, säkra den för området med hjälp av spikar eller skruvar. Det är viktigt att se till cheferna för spikar och skruvar som skjuter ut ovanför den sheetrock. Tillsammans med att se på spiken huvuden är i nivå med ytan på bladen är det också en god idé att tillämpa hörn pärla runt alla kanter installerade sheetrock. Detta kommer att bidra till att skapa en tätning som sedan kan täckas med hjälp av tejp och flyter process.

För att starta bandet och flyta förfarande, mäta och klippa remsor av drywall band. I de flesta fall är det bättre att använda mesh typ av drywall band i stället för papperstyp. Lägg tejpen på kanterna på sheetrock och även alla sömmar i hörn och där två sheetrock paneler möta längs väggen. Också använder små remsor för att täcka spik eller skruv huvuden. Se till att tejpen appliceras jämnt, utan veck eller bubblor.

När bandet är på plats, är det typ att börja flyta del av processen. I huvudsak är flytande drywall tillämpningen av drywall lera över tejpade avsnitt. Leran kan köpas i en förblandad förening. Det är dock lämnats uppsåtligen lite tjockare än nödvändigt. Vatten det med hänsyn till hur produkten instruktioner och blanda väl.

Tillämpning av lera till bandet innebär att man använder en tejpning kniv. Använd kniven för att ösa en liten del av drywall lera och börja tillämpa den i sömmarna, inklusive alla hörn sömmar. Du kan sedan gå vidare till utjämning en liten mängd sammansatta över nageln huvuden. När du går, se till att även ytan av ansökan så mycket som möjligt. Låt den första omgången av flytande att torka och applicera ett andra skikt. I de flesta fall två lager av lera kommer att räcka.

Det sista steget i tejpen och flottören processen är att slipa torkad lera så att texturen på väggen verkar helt slät. Använd handen för att se till att leran och ytan av sheetrock är släta. Det är en bra idé att hålla en ren och torr trasa till hands för att torka bort och rester.

Efter tejpen och flottören är klar kan du flytta vidare till målning eller på annat sätt täcka väggarna. Det slutliga resultatet av ditt arbete kommer att vara en vägg som ser ut och känns smidig och verkar vara en fast yta i stället gick delar av sheetrock. Även om processen med sheetrock avslutande tar lite tid, är resultatet väl värt ansträngningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.