Vad är solceller Bältros?

Solceller bältros är tak bältros täckta med solceller gjorda av amorft kisel. Solceller material och utrustning omvandla ljus till elektricitet. Den energieffektiva bältros ser ut som konventionella bältros asfalt tak, men genererar solel genom att absorbera solljus i sina solceller. En solcell består av halvledare skikt där elektroner frigörs och en elektrisk ström skapas. Värme från solen obligationerna den bältros samman för att bilda en tätning som är motståndskraftigt mot väder, vilket gör solceller bältros längre livslängd än traditionella takmaterial.

Solceller bältros är mycket dyrare än asfalt eller andra typer av spån material, men hög väderbeständighet och det faktum att de genererar el kan göra dem attraktiva för villaägare och kommersiella och privata byggare. Priserna har sjunkit under de år på grund av framsteg inom solceller och solenergi, förbättrad tillverkningsteknik samt effektivare användning av material. För att minska kostnaderna, kommer vissa bygg-och villaägare integrera solceller bältros med konventionell bältros för ett gränslöst utseende, genom att utnyttja ett särskilt solig plats på ett hustak. Klimat, läge, tak orientering och lutning är de viktigaste faktorerna vid köp av solceller bältros.

Sol-takmaterial är mest ekonomisk i områden där allmännyttiga företag tar ut högre priser för topp dagtid användning. De höga kostnaderna för solceller bältros kan också vara ekonomiskt rationellt i soliga klimat med höga elräkningar. Nackdelen med att använda solceller material beror ibland från kommentarer från invånare som bor i molnigt och svalt regioner.

Vissa experter hävdar att i mindre soliga delar av världen, bostads solceller tak kommer aldrig att vara smart ekonomiskt. Japan motbevisar något stöd för detta påstående, historiskt sett, är en av de högsta användare av bostads solceller takprodukter. Även Japans himlen är mindre soliga än Kalifornien i USA, höga nytta kostnader och incitament regeringen har gjort photovolatics ett populärt val i landet. Dessutom kan hem solenergi inte kunna nå de ekonomiska möjligheterna att större kommersiella solceller applikationer.

solceller, även kallad PV eller solen elektrisk, kan ge el i en ren och tillförlitligt sätt. Användes för första gången kring 1890, är solceller tillverkade av halvledarmaterial och finns i många former och storlekar. När du är ansluten tillsammans blir de solcellsmoduler som kan kombineras till PV kedjor.

En mängd moduler är en stor del av en PV-system. Storleken på en matris bestäms av makt krav. Små vanliga konsumtionsvaror såsom armbandsur och miniräknare drivs av enkla PV-system.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.