Vad är hydrauliska hammare?

Hydraulhammare är moderna ättlingar pålningskranar. Pålningskranar är mekaniska enheter som används för spel pålar i marken för att lägga grunden för byggnader. Tillkomsten av diesel, hydraulik och pneumatik hjälpte leverera den kraft som krävs för att driva pålar i marken och åstadkomma större byggprojekt.

Hydrauliska enheter som Hydraulhammarens bygger på teorierna om strömningsmekanik och arbetet av Blaise Pascal och Daniel Bernoulli. Ett hydraulsystem består av en vätska, pump, rör, motor, och output enhet. Hydraulik ger drivkraft för att aktivera maskinen genom att omvandla trycket på en begränsad vätska till mekanisk produktion. Tryck som verkar på den medföljande, är inkompressibel vätska överförs lika i alla riktningar och områden i hydraulsystemet och överförs oförminskad till utenhet, som i detta fall är hammaren.

Enligt Pascal's lag (P=F /A), med en liten kraft (F) till en liten kolv på en liten yta (A) skapar en mekanisk fördel när den resulterande, konstant tryck (P) är omdirigerad via ledningar till ett större område, som producerar en större styrka kunna flytta en större kolv. Detta illustreras i exemplet nedan:

Pascals lag: P=F /A

Om F 1 =2 lbs (1 kg), A 1 =1 i 2 (6 cm 2 )

P=F 1 /En 1 =2 lbs /i 2 (0,1 kg /cm 2 )

Om F 2 =x, A 2 =1000 i 2 (6. 452 cm 2 )

F 1 /A 1 =P=F 2 /A 2

F 1 /A 1 =F 2 /A 2

£ 2 /i 2 =x/1000 i 2

x=(2 lbs /i 2 ) (1000 i 2 )=£ 2000 (907 kg)=F 2

I det stora handlar om att en betydande ökning av effekt: det som startar som 2 lbs (1 kg) kraft har genomförts på ett £ 2000 (907 kg) då området ökar.

Hydraulhammare har mångsidiga tillämpningar inom bygg-, rivnings-, metall-smide, stenbrott och pålning industrier. Som en pålning enhet, hydraulhammare köra pålar i marken genom att resa i cykler om framåt och bakåt. För resor av den hammare som slutar medan grävning verktyget upp och får fritt fall. När den påverkar ytan, Hydraulhammarens fortsätter resa för att bryta upp ytan. Kraften av effekten regleras av faktorer som väduren vikt, bagge stroke, arbetstryck, flöde, hammare vikt och dimensioner, energi produktion, och mått av röret och guide klo.

Hydraulhammare kan monteras i änden av en lös bom och användas för att bryta sten och betong. De kan drivas av en särskild dieselmotor eller stänga av fläkten egen dieselmotor om den är monterad på en bom bilaga. Det finns olika, utbytbara hammare bitar tillgängliga, såsom asfalt kutter, Moial punkt, blad föraren, stämjärn punkt, manipulera, lugg föraren, eller trubbiga som kan utrustas för att skräddarsy enheten fungera.

Hydrauliska hammare är mer miljövänliga än andra hammare eftersom de ger mindre buller och föroreningar. De är att föredra i områden som är känsliga för vibrationer och buller eftersom användning av vibrerande hammare annars kan störa stabiliteten i befintliga strukturer eller hörbart störa samhällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.