Vad är ett hem Wind Turbine?

Ett vindkraftverk, som en gammaldags väderkvarn, fångar kinetisk energi från vinden och använder den till annat. Idag är den energi som omvandlas till el. Stora vindkraftverk är placerade på toppen av höga torn byggdes gynnsamma platser, och de skördar stora mängder el. Ett hem vindkraftverk är en mycket mindre version som genererar tillräckligt med el för hushåll.

Vanligtvis gör hemmet inte endast förlitar sig på den energi som produceras av ett hem vindkraftverk. Om vindhastigheter är låga, kommer hem vindkraftverk genererar inte el, så de flesta hem är också kopplade till en lokal nytta tjänst. När vindhastigheten är mycket höga och hemmet vindkraftverk genererar mer el än hushållet behov, kan extra kraft säljas till elleverantör. Även om det är möjligt att lagra el i batterier, sparar de flesta hem vindkraftverk system inte det.

I de flesta fall bör ett hem vindkraftverk placeras minst 30 meter (9 m) högre än någon i närheten objekt. Vanligtvis små torn installeras med ett hem vindkraftverk. Villaägare måste kontrollera lokala föreskrifter innan de köper en.

Användning av ett hem vindkraftverk minskar normalt ett hem elräkning från 50 till 90 procent. Långsiktigt sparande beror på en många faktorer. Ett hus som ligger i områden med hög medelvind kommer att få mer el från ett hem vindkraftverk än en yta där ljuset bris. En helt elektrisk hemmet kan använda mer av el från ett hem vindkraftverk än ett som även använder andra former av makt. Installation varierar, men ett hem vindkraftverk brukar betala sig i sex till 15 år.

Installera en turbin hem vindkraft är bra för miljön. Det producerar inga föroreningar och minskar efterfrågan på el producerad med metoder som inte förorenar. Ett hem vindkraftverk skapar oväsen, men det är inte extremt bullriga. Många typer av hem vindkraftverk får aldrig bullrigare än 35 decibel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.