Vad är en armé Överskott Store?

En butik armé överskott eller militära överskott butik är en butik som säljer extra varor tillverkade för den nationella militären. Vanligtvis är det varorna till försäljning i en armé överskott butik är inte aktuell fråga, men om ett överskott av material genereras för militärt bruk, och det får inte betalas ut kan det förekomma i ett överskott butik. Ammunition inte anses allmänt till salu i en armé överskott butik, men massor av andra användbara saker är. Många handlar på butiker armé överskott grund av att priserna tenderar att vara låg och utrustning är oftast av god kvalitet.

De flesta militärer tillhandahålls av ett antal företag som genererar allt som behövs från jagare till uniformer. Militären lägger en stor order för leveranser som är tillverkade och sedan transporteras till militären. Normalt behåller militära ett överskott på leveranser till att alla i det militära kommer att vara väl utrustade för strid. Som leverans ålder eller falla ur bruk, och överskottet säljs på auktion, vanligen till privata återförsäljare som i sin tur säljer den till allmänheten.

Vanligtvis en armé överskott butik återförsäljare kan få en stor mängd varor mycket billigt, som möjliggör för honom att sälja dem till en låg kostnad för konsumenterna. Vanliga leveranser inkluderar enhetliga komponenter såsom byxor, skor och jackor tillsammans med ammunition fall, gasmasker, tält, kaminer läger och liknande utrustning. Utbudet av färger får begränsas till armén grönt, men utrustningen är helt stabil och användbar. Många campare använder en butik armé överskott att utrusta sig själva, liksom medlemmar av paramilitära organisationer som vill anta armén redskap.

Väktare och polis kan plocka upp växel på en armé överskott butik. Många av dessa yrkesmän kan även beställa varor via branschspecifika kataloger, men stövlar och likartade varor kan ibland erhållas billigare vid en armé överskott butik. Jägare utnyttja de billiga inköp till ett förråd armé överskott, plocka upp ammunition bälten, väskor och andra välbyggda utrustning till låga kostnader.

Ett militärt överskott butik är naturligtvis inte begränsat till armén. Många leveranser skaffa material från en mängd tjänster, såsom armén och flottan, eller sälja material under den breda parollen "militära överskott. " När militära överskottet säljs på auktion, återförsäljare är i allmänhet inte kräsen om vart det kommer ifrån. Som en följd av detta kan Marine strapatser hittas bredvid Navy-frågan radio komponenter och runt hörnet från armén tält. Det breda urvalet av objekt på en armé överskott butik är oftast bra att någon, även om det kan ta en jakt för att sätta upp nödvändiga utrustningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.