Vad är en Registrerad Plumber?

"registrerat rörmokaren" används för att hänvisa till en rörmokare som har fyllt kraven för att registrera sig hos en yrkes-eller statlig organisation. När en rörmokare är registrerad betyder det att han eller hon har träffat en del grundläggande färdigheter standarder, och att rörmokaren har ett engagemang för kompetens. Dessutom kan det innebära att en rörmokare avser att bedriva verksamhet inom lagens råmärken, som uppfyller krav från myndigheter som hänför sig till licensieringen, vilket innebär att allmänheten har något skydd som finns tillgängliga genom att använda sig av en registrerad rörmokare.

I Storbritannien är det endast medlemmar i Chartered Institute of VVS-teknik (CIPHE) rätt att kalla sig registreras rörmokare. Medlemmarna i gruppen är överens om att hålla sig till stela professionella normer som omfattar etiska normer och normer för utbildning. Använda en registrerad rörmokare försäkrar folk att de kommer att få en hög professionell service. CIPHE upprätthåller register över sina medlemmar, tillåter människor att använda den som en resurs för att hitta VVS-proffs.

CIPHE är en del av en större grupp av professionella organisationer som hanterar många aspekter av byggnadsarbetare. Dessa grupper arbetar tillsammans för att upprätthålla en hög professionell standard på byggnadsarbetare, och se till att byggnormer följs av medlemmar av byggnadsarbetare. Använda registrerade yrkesverksamma ser till att de upphandlande arbete sker lagligt av människor som har visat kompetens inom området.

I andra delar av världen "registrerad rörmokaren" kan betyda helt enkelt att en rörmokare är registrerad som medlem i en särskild organisation, eller att rörmokaren är registrerad hos lämpliga myndigheter. Vid bedömningen av om en rörmokare är registrerat eller godkänt att träna, kan man be om ett registreringsnummer, och namnet på den organisation eller myndighet rörmokaren är registrerad, för att fastställa innebörden av certifieringen.

Medlemskap i en branschorganisation är meningslöst utan att känna till normerna för organisationen. Till exempel, om medlemskap kräver limning, försäkring och demonstration av fullgjorda studier på ledningssystem på området, med en registrerad rörmokare väger tungt och professionalism. Om, å andra sidan, folk bara behöver betala en avgift för att tillhöra, är medlemskapet inte som meningsfull, eftersom en rörmokare saknar korrekt licensiering, färdigheter, eller ekonomisk täckning, vilket skulle kunna bli ett problem om det uppstår en fråga med rörmokaren jobb prestanda. Brist på registrering hos regeringen kan också innebära att människor har begränsade valmöjligheter när det gäller att klaga på dålig service.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.