Vad är en Heat Transfer Machine?

Från baseball hattar till T-shirts, har ryggsäckar till dryckeskärl, nästan varje punkt i dagens samhälle någon form av design på den. Skillnaden mellan mönster är de mekanismer genom vilka de utförs. En kostnadseffektiv, miljövänlig och hållbart sätt att göra detta är genom att använda en maskin värmeöverföring, som ibland kallas en värme tryck överföring maskin. Eftersom det är en billigare teknik, värmeöverföring maskiner har blivit mer och mer populärt att trycka mönster på T-shirts och andra föremål.

En värmeöverföring maskin använder samma bläck som den genomsnittliga bläckstråle skrivare använder, liksom en explosion av mycket het värme, upp till 600 ° F (ca 315,56 ° C). Ibland speciella bläck eller färgämnen används, särskilt om den produkt som skrivs ut att bli utsatta för extrema förhållanden, exempelvis en maskindisk mugg eller ett utomhus banner. En värmeöverföring maskin kan komma i många former att skriva ut på många produkter, men de två vanligaste värmeöverföring maskiner valsen typ och den roterande trumman sorten. Båda har sina fördelar och nackdelar, men de båda har samma krav: bläck eller färg, värme och lite tid.

valsen typ av värmeöverföring maskin är vanligtvis tillräckligt stor för att kunna skriva ut en design på en T-shirt, även om de kommer i ännu större storlekar. Den öppnar som en bok, och den post som ska skrivas ut placeras i värmeöverföring tryckpress. Föremålen tryckt av dessa valsen stil maskiner värmeöverföring är oftast ganska platt-T-shirts, Tote väskor och andra kläder samt trä och keramikplattor. Designen är valda och i föremålet som skall tryckas. Operatören av maskinen stänger sedan maskinen och håller den stilla tills det värms upp tillräckligt för konstruktionen blir permanent.

En roterande trumma värmeöverföring maskinen passerar konstruktionen och den post som ska skrivas mellan två jättelika rullarna som gäller den nödvändiga värme och tryck. På grund av det sätt på denna maskin är uppbyggd, en aktör av denna typ av värmeöverföring maskin erfarenheter mindre belastning, men med luftfyllda teknik läggs till vissa valsen typer, operatörerna inte längre behöver lyfta tunga föremål eller oroa sig för press av antingen maskin . Grundläggande glaset modeller, några små nog passa på hem bordsskivor, är billigare än större maskiner som har fler funktioner och används vid stora utskrifter projekt.

ritningar till en värmeöverföring maskin består som regel av bläck läggs på en bit bärare papper. Beroende på ytan har tryck, kan mönstret aktuellt i natur och kräver extra tätningsmedel, om ytan inte är porös. Om ytan har tryckts på är porös, exempelvis fiberbaserade produkter, då färgen sjunker in i fibrerna, och processen kallas sublimering överföring. De mönster kan köpas i bulk från en leverantör eller skapas och skrivas ut med ett grafikprogram och datorn eller i vissa fall kan även göras med hjälp av en färgkopiator och specialpapper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.