Vad är en Fuelless Generator?

först tänkt av Nikola Tesla i början av 20th Century är fuelless generatorn en enhet som är förstås att fungera utan att det behövs en fast strömkälla. I huvudsak fuelless producenter får använda strålningsenergi att kontinuerligt driva drift av generator. När enheten är för närvarande inte i praktiskt bruk, skrifter Tesla visar möjligheterna att bygga en generator av denna typ, och det finns exempel på ingenjörer att skapa prototyper baserade på forskning och publicerade skrifter Tesla.

Nikola Tesla föddes den 10 juli 1856, och betraktas som en lysande men mycket visionära fysiker och mekaniska och elektriska ingenjör. Född i Kroatien, flyttade han till USA vid en tidig ålder. Efter att ha blivit en juridisk medborgare i 1891, som bedriver Tesla i en rad experiment med elektricitet och trådlös överföring energi. Det blev senare en del oenighet som faktiskt hade uppfunnit radio, Marconi och Tesla.

Bland de fokus för hans senare verk var trådlös energikällor för maskiner. I teorin skulle hans fuelless generator kunna använda de andra lagen i termodynamik och kunna generera energi genom ständig rörelse. I ständig rörelse kommer att ges genom den energi som kan samlas in från solen och även från atmosfären korrekt.

Även om många ansåg att fuelless generatorn vara något annat än en fantasifull teori, det finns vissa belägg för att Tesla användas under minst ett patent som skulle kunna övervägas en pågående arbete mot detta mål. Men vid tiden för sin död den 7 januari 1943, hade en fullt fungerande fuelless generator ännu inte skett. Trots att Tesla var en briljant uppfinnare, han uppfann wan't kommersialiseras mest för att investerarna inte ville att de styr sina pengar i befintlig teknik, att de visste fungerade, till något nytt och ännu oprövade.

Även så utarbetade begreppet en massa fuelless generator har varit ett intressant förslag till ingenjörer i dag. Många artiklar har skrivits om möjligheterna att bygga en sådan generator som bygger på arbetet i Tesla. Vid konferenser och mässor är det inte ovanligt att hitta ingenjörer som talar för att stödja idén om Teslas fuelless generator. Från tid till annan, är små skalenliga modeller konstrueras. Däremot verkar det inte vara på det här en fungerande prototyp som kan produceras för användning i industrin eller av den allmänna befolkningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.