Vad är en Elektriska Inspektion?

En elektrisk inspektion är en kontroll som kommer att bidra till att alla elektriska system och ledningar i en byggnad som uppfyllde de lagstadgade säkerhetskrav. Det är en nationell elektrisk kod, som många elektriska inspektörer kommer att använda för att avgöra om en viss elektrisk installation är acceptabel. I vissa fall kan en elektrisk kontroll, eller till och med upprepade kontroller, tas med en elektrisk tillstånd krävs ofta av lokala myndigheter.

De flesta elektriska kontroller görs av den lokala regeringen. För dem som vill se till att de kan passera en elektrisk inspektion före den officiella inspektören gör sina rundor, en privat inspektör får anställas. Denna person kommer att ge råd till projektledare, eller ägaren om alla situationer som kräver förbättring innan den officiella kontrollen skall äga rum.

Det finns tre huvudtyper av elektriska kontroller som sker vid installationen av en elektrisk system. Den första är känd som "grov i" elektriska inspektion. Under denna tid, alla kablar kommer att ledningar och lådor skall inspekteras. Den andra elektriska inspektionen är tjänsten inspektionen. Det finns många saker som måste ske för att passera denna inspektion, se till tjänsten panelen är installerat på ett korrekt sätt är två av de viktigaste faktorerna. Den tredje inspektionen är den slutliga kontrollen. Vid denna punkt kommer alla brytare och sista handen skall installeras, och det elektriska systemet bör fungera fullt ut.

I många fall, innan staden ens övervägt passerar en elektrisk kontroll, måste arbetet utföras av en auktoriserad elektriker. Många kommuner håller provet för elektriker flera gånger per år. Vissa städer kan godta ett intyg från en annan kommun eller hela delstaten organisation. Andra kommer att insistera på att elektriker är certifierad lokalt, av staden där han eller hon gör affärer. Detta för att bidra till att kvaliteten arbetet utförs, som kommer att hjälpa i den elektriska inspektion processen. Undantaget från denna regel är i de fall där ägaren av ett ockuperat struktur gör det arbete som sig själv. Detta är dock inte något som många människor har erfarenhet nog att göra.

En elektrisk inspektion kommer att krävas inte bara när en ny byggnad har uppförts, men i flera andra fall. Lägga till ett nytt tillägg till en byggnad som kommer att trafikeras av el är en annan tid då en inspektion måste äga rum. Vissa städer kommer också att kräva en inspektion om den el som har varit helt avskuren från byggnaden för en viss tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.