Vad är Styrofoam förpackning?

Styrofoam ™ förpackningar är AA-typ av förpackningar av ett polystyren material som är billigt och mycket effektivt att skydda paket. Styrofoam ™ förpackning kan komma i olika storlekar och former, som väljs särskilt för att skydda ett objekt i riskzonen. I vissa fall kan förpackningen vara för att passa den produkt och hålla den från att ändra i transit. I andra fall kan Styrofoam ™ förpackningen passar löst i rutan. Det kan även komponera hela förpackningen för produkten, såsom i fallet med Styrofoam ™ koppar.

frigolitbitar ™ förpackningar som bara fyller utrymmet i rutan ofta kallas jordnötter eller Styrofoam jordnötter handeln. I vissa fall kan de se ännu lite som jordnötter, men det är sannolikt uttrycket härrör från det faktum att de är ungefär lika stora som nötter. Detta är en av de vanligaste formerna av förpackningsmaterial.

En annan typ av Styrofoam ™ förpackningar är gjuten för att passa en viss produkt så att den förblir tät inuti en låda. Detta är ett alternativ speciellt populär när skydda vissa elektronik, såsom TV och ljudanläggningar. Ju mer produkten rör sig inuti boxen, desto större chans är det att bli skadad under transporten. Denna typ av förpackning är dyrare bara för att det måste formas till en viss produkt. Men det ger ytterligare skydd.

De flesta är bekanta med Styrofoam ™ förpackning, eftersom de har fått föremål som har kommit i ett sådant skydd. Dock är produkten även tillgänglig för konsumenter när sjöfarten värdesaker. Det finns oftast där sjöfarten säljs. Office butiker och lågprisbutiker ofta gör materialet, liksom butiker som specialiserar sig på sjöfart och ta emot tjänster.

Samtidigt som värdet av materialet i allmänhet inte ifrågasatts, många anser att det finns bättre alternativ till Styrofoam handel förpackningar. Polystyren och andra plaster kan ta lång tid att försämra eller komponera, vilket innebär att de håller längre och deponier eller miljön. Dessutom kan intag av produkten vara skadlig för djuren.

Därför har vissa föreslagit alternativ till Styrofoam ™ förpackningar under senare år. Detta omfattar formgjutna kartong och andra typer av styvt papper produkter samt liners luft. Även om dessa alternativ inte är lämpligt för varje enskilt ärende, kan de skapa hållbara alternativ i vissa situationer. Om Styrofoam ™ förpackning används, är det bäst att se till att det är kasseras på rätt sätt så att det inte orsakar lika mycket skada på miljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.