Vad är Scissor Låglyftare?

Scissor gaffelvagnar likna konventionella truckar, avsedda att lyfta och flytta var för sig staplade pallar. Men scissor truckar integrera en sax typ lyft mekanism som gör att lastpallar på lastbilen för att vara förhöjda, till en lastbil eller på en högre hylla, till exempel. Scissor gaffelvagnar är ett utmärkt val för arbeten i områden med begränsat utrymme som inte tillåter en full-storlek gaffeltruck, eller i händelse av att enstaka staplade pallar snabbt behöver flyttas från en plats till en annan. De är också mycket effektivt för lossning skåpbilar och lastbilar på grund av deras manövreringsförmåga och liten vändradie.

Scissor lyftmekanismer är konstruerade med hjälp av en hopfällbar stödsystem som består av sammanlänkade barer. Eftersom systemet utvidgas, är hissen upp, och eftersom det kontrakt sänker hissen. Saxliftar skiljer sig från konventionella hissar i att de inte ökar i en kontinuerlig hastighet av hastighet, utan snarare långsammare på båda sidorna av förlängningen. Som ett resultat tenderar de att vara bumpier än konventionella hydrauliska hissar.

Scissor truckar är en bekväm lösning för företag som behöver flytta inventering runt snabbt och effektivt i ett begränsat utrymme. De är också ganska kompakt vid förvaring på grund av deras vikbara natur. Scissor gaffelvagnar tenderar också att lyfta laster jämnare, eftersom vikten är fördelad över armar sax snarare än att bäras av en eller två punkter, som i konventionella hydrauliska lyft truckar.

Scissor truckar bidrar till att minimera antalet manuella lyft, ompositionering, och andra typer av hantering som arbetstagare har att göra, skära ner på arbetsskador och göra magasinering effektivare, eftersom en arbetstagare med en sax pall lastbil kan snabbt och säkert flytta stora pallar runt. Scissor gaffelvagnar tenderar också att vara billigare, vilket gör dem till ett naturligt val för företag som vill använda sina medel på ett effektivt sätt. Ett antal företag tillverkar en mängd lastbilar sax pall som kan lyfta laster i alla storlekar, och de kan ses i magasin världen över.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.