Vad är Legotillverkning?

Kontraktstillverkning är en process som inrättat en arbetsgrupp avtal mellan två företag. Som en del av avtalet kommer ett företag anpassat tillverka delar eller annat material på uppdrag av sin kund. I de flesta fall kommer att tillverkaren tar även hand om beställningen och processer leverans för kunden. Som ett resultat av detta har kunden inte behålla tillverkning, inköp råvaror, eller hyra arbetskraft för att producera de färdiga varorna.

De grundläggande arbets modell som används av kontraktstillverkare innebär väl i många olika branscher. Eftersom processen är i huvudsak outsourcing produktionen till en partner som privat varumärke slutprodukten, finns det ett antal olika affärsprojekt som kan använda sig av en kontraktstillverkning arrangemang. Det finns ett antal exempel på läkemedel kontraktstillverkning för närvarande fungerar i dag, liksom liknande arrangemang i livsmedelstillverkning, upprättandet av elektroniska komponenter och andra former av elektronisk kontraktstillverkning. Även branscher som personlig omvårdnad och hygienprodukter, bildelar, och medicinska förnödenheter skapas ofta enligt villkoren i ett kontrakt tillverkning avtal.

För att säkra arbetstillfällen kontraktstillverkning inleder kontraktstillverkare ofta diskussioner med den potentiella kunden. Uppgiften är att övertyga presumtiva kunder som tillverkaren kan använda sina anläggningar för att producera kvalitet varor som kommer att möta eller överträffa de förväntningar som kund. Samtidigt skall tillverkaren visa hur den totala produktionskostnaden per enhet till kunden kommer att vara mindre än den nuvarande produktionen strategier som används, vilket ökar den vinst som kommer att tjänas från varje såld enhet.

Det finns flera fördelar med ett kontraktstillverkning arrangemang. För tillverkaren, det är en garanti för jämn arbete. Med avtal på plats som ansluter sig till vissa nivåer av produktion för en, två och till och med fem år i taget gör det mycket lättare att förutse den framtida ekonomiska stabiliteten i bolaget. För kunden finns det ingen anledning att köpa eller hyra produktionsanläggningar, köpa utrustning, köpa råvaror, eller anställa och utbilda personal för att producera varorna. Det finns heller inga huvudvärk från att hantera anställda som inte rapporterar till arbete, utrustning som föreskrivs raster, eller någon av de andra mindre detaljer att alla tillverkande företag måste möta varje dag. Allt kunden behöver göra är att generera försäljning, vidarebefordra order till tillverkaren, och föra noggranna register över alla intäkter och kostnader förknippade med företaget.

Ett allmänt koncept för kontraktstillverkning är inte begränsad till produktionen av varor. Tjänster såsom telekommunikation, Internet och mobilnät kan också tillhandahållas av en central leverantör och privat märkesvaror för andra kunder som vill sälja dessa tjänster. Om du gör gör så att kunden kan skapa en köpkurs från säljaren och sedan sälja tjänster på en vinst till sina egna kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.