Vad är Kontrakt screentryck?

Contract screentryck är en tjänst som överför en design som du väljer till kläder, dryckeskärl, Tote väskor eller andra föremål, vanligen i bulk. Mönster kan vara text, logotyp, grafisk, eller en kombination därav. Kontrakt screentryck har varit ett mycket effektivt och populärt sätt för att främja varumärkeskännedom genom åren.

Sedan kontraktet screentryck erbjudanden i mängd beställningar, företag rutinmässigt använda sig av denna tjänst att sälja slutprodukten till sina egna kunder . Skivbolagen använder kontrakt screentryck att främja turnerande band genom merchandising. Företag har shirts, mössor, pennor och andra föremål märkta med företagets logotyp eller reklamprodukt. Klubbar, idrottslag, brödraskap och sororities använder rutinmässigt kontrakt screentryck, som gör politiska kampanjer.

Vissa leverantörer som tillhandahåller kontrakt screentryck även sälja de föremål som de skriver ut på. Vanligen erbjuds poster ingår tee shirts, tröjor, byxor svett, hattar baseball, kaffekoppar, plastmuggar dricka, Tote väskor och musmattor. Andra skrivare skriver ut på poster som du anger. Till exempel om du ville bowling shirts med team namn och logotyp, kan du ge skjortor själv.

Eftersom tekniken har gjort screentryck enklare och billigare, minsta springa har minskat i många fall, från flera hundra objekt till bara ett halvt dussin eller så. Detta har gjort kontrakt screentryck tillgänglig för små företag och även privatpersoner. Oavsett om de säljs eller ges bort, tryckta musmattor, T-tröjor och hattar fortsätta att annonsera gratis och ger exponering. Om objektet är användbar och av hög kvalitet, skapar detta en extra positivt samband med produkten, företag eller varumärke annonseras.

Prissättning av kontrakt screentryck varierar kraftigt beroende på många faktorer. Vissa online säljare har en grafisk verktyg som ger kunderna möjlighet att skapa en design på hemsidan själv, eller ladda upp konstverk i grafiska filer. Varje screenprinter har sina egna protokoll för hur materialet ska lämnas in. Vid prövningen av en offert, vara noga med att inte förbise detaljerna. Till exempel, om din design ska skrivas till en tee shirt, den tryckas på baksidan, framsidan eller på båda sidor? Kommer dina konstverk måste skalas upp eller ner? Är det rätt antal färger som ingår i citatet? Saknade en detalj kan resultera i en springa på poster som inte vad du tänkt, så se till att dubbelkolla en beställning innan den släpps ut.

Contract screentryck är ett bra sätt att anpassa produkter och reklam för produkter, företag eller varumärkeskännedom. Om du tänker på hur mångamänniskor bär tröjor, mössor eller jackor som är försedda med ord eller förkortningar, kan du se varför kontraktet screentryck är så värdefullt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.