Vad är Dead-Blow borrhammare?

Dead-slag hammare är hammare med en unik design som är avsedd att koncentrera kraft en strejk samtidigt minska reboundeffekt som människor upplever med regelbundna hammare. Många järnhandeln genomföra dött blåsa hammare, tillsammans med reservdelar såsom nya huvuden och handtag som kan användas för att reparera en befintlig hammare. Dessa hammare kommer i en mängd storlekar anpassade för olika tillämpningar, och många tillverkare göra uppsättningar som säkerställer att människor har ett utbud av hammare tillgängliga för olika uppgifter.

utgör kärnan i ett dött slag hammare är att chefen för hammaren är ihålig och fylld med ett material som sand eller skott. Denna lättflytande material koncentrat intensitet hammaren strejken och även absorberar slaget så att hammaren är mindre sannolikt att studsa tillbaka efter användning. Polyuretan är ett populärt material för att göra döda-blåsa hammare, och dessa hammare ofta kommer i starkt orange eller vanligt svart så att de sticker ut från andra typer av hammare som kan förekomma i någon verktygslåda eller verkstad.

Det finns en rad fördelar med att använda ett dött slag hammare. En av de viktigaste orsakerna till skador på arbetsplatsen är enformiga och hamra kan ta en vägtull på en byggnadsarbetare eller alla som arbetar med hammare på en regelbunden basis. Den kast upplevde med varje klubbslaget bidrar till trötthet och enformiga. Eliminera detta problem genom att använda ett dött slag hammare kommer att hålla någon bekväm i arbetet, minska risken för skador, och långsam den takt som någon blir trött.

del onödiga slag hammare har en liten legering tips eftersom hårdhet är utformad. I detta fall är legeringen integreras i höljet på hammaren huvudet. När hårdhet som inte behövs, kan användaren välja att använda den andra änden av hammaren. Andra funktioner på döda-slag hammare kan vara lätt grepp, som ergonomiskt syftar till att göra hammaren enklare och bekvämare att hålla.

Ett problem med en död-slag hammare är att om huvud sprickor eller lossnar, kommer innehållet spill. Detta kan vara stökigt i vissa fall, och potentiellt mycket irriterande i andra, som när hammare används i en känslig miljö. Många tillverkare garanterar sina produkter och använda extremt hållbart stommar, ibland i dubbla lager, för att undvika detta problem. Om en hammare misslyckas, får tillverkaren ersätta det eller betala för nödvändiga reparationer om hammaren har använts på ett sätt som tillverkaren anser det rimligt och normalt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.