Vad är Coil Bindande maskiner?

Coil bindande maskiner binda dokument genom att anpassa sidor, hålslagning, sätter en spole, och sedan pressning och styckning spolen slutar. Även känd som tråd bindemedel, spiral bindande maskiner är oftast manuellt och kan binda 90 till 300 sidor. Coil bindande maskiner finns med olika kam diametrar. Ju högre kammen diameter, desto större antal sidor maskinen kan binda. Coil bindande är en av de vanligaste formerna av bindande tekniken, och den som används till bärbara datorer binda spiral.

En typ av spole bindande maskin är dubbla Avgränsningsslingan spole bindande maskin. Twin loop bindande sker genom stansning sidorna om dem i tråden elementet, och dra ett handtag för att stänga tråden. Denna typ av spole bindande maskin finns i ett 32-hål med mindre sladdar eller en 21-hål med större ledningar. Handlingar bundna av dubbla slinga bindande ligga plant och sidor kan vika tillbaka 360 grader.

Twin loop spole bindande maskiner kan köpas som två separata maskiner, en punsch maskin och en tråd närmare spole bindande maskin. Alternativt kan ett bindande system har allt som finns i en maskin. Coil bindande maskiner används oftast för låg till medium volym bindande på kontor, skolor, kyrkor och affärer skriva ut. Använder separata punsch och tråd stängning spole bindande maskiner tillåter en större punch kapacitet för större jobb.

plastkam bindande maskiner är en annan vanlig typ av spole bindande maskiner. Med dessa spole bindande maskiner, är en kam in i maskinen och ett handtag sprider kammen öppen. Sidorna är stansade och som över kammen. Sedan stänger en dra av handtaget kammen.

Detta system möjliggör också att dokumentet ligga plant medan sidorna viks tillbaka. Det har dessutom fördelen av enkel handling redigering. Plastkam bindemedel finns även tillgängliga som separata maskiner, en punsch och en kam öppnare för större jobb, eller alla i ett bindande system för mindre till medelstora volymer arbetstillfällen.

Den senaste typen av spole bindande maskin är av plast spole bindemedel. Dessa spole bindande arbetsmaskiner genom stansning sidor, sätter i batteriet, och snipping ändarna. Då är det spolen snurrade på dokumentet genom en snurrande rulle. Denna typ av spole bindande maskin producerar också dokument som ligger platt och vik tillbaka, och det finns som antingen separata maskiner eller en allt-i-ett bindande system.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.