Hur människor Test för Asbest?

att testa för asbest, människor vanligtvis tar ett litet urval av det material som de tror innehåller detta ämne. Provet skickas till ett laboratorium som använder mycket känsliga för att detektera asbestfibrer. Eftersom asbest kan vara mycket farligt, många säkerhetsbestämmelser organisationer rekommenderar att människor vänder sig till yrkesverksamma att extrahera prover för testning. I en situation där asbest tester krävs, en professionell är också bekanta med pappersarbete och förfaranden som behövs för att göra en asbest test lagligt.

Asbest är en typ av fibrer mineralämnen som råkar vara mycket eldbeständiga. Det var ofta i konstruktion till slutet av 1980, då asbest började betraktas som en hälsorisk. I en inert form är asbest inte skadligt. Men när en produkt som innehåller asbest är störd kan det släppa små bitar av asbestfibrer, som är mycket farliga att andas in. Asbest finns i isolering, golv, rör foder och andra produkter med ökat motstånd. Ett test för asbest kan avslöja mycket låga halter av asbestfibrer som fortfarande kan vara farlig.

Människor bör alltid provas för asbest när de överväger att köpa en äldre struktur. I vissa regioner är sådana tester obligatoriskt för säljare och testa register är öppna för människor som är intresserade av att köpa struktur. Asbest bör provningarna även genomföras innan ombyggnaden en äldre struktur, eller om saker som golvplattor och isolerade är uppenbarligen utsatta och skadade.

En snabb men inte alltid exakt test för asbest är att fråga en yrkesman som är förtrogen med ämnet att besöka webbplatsen. Rörmokare och elektriker ofta regelbundet samverkar med asbest, och de kan identifiera substanser som kan innehålla asbest. Men är det enda sättet att testa för asbest skicka in ett prov till ett laboratorium. Vissa företag säljer byggsatser asbest test för konsumenterna att samla sina egna prov med, om du väljer att göra detta kan du vara mycket försiktiga och använda ansiktsskydd medan du samla provet.

Om en asbest test bekräftar förekomsten av asbest, kan du vara tvungna att använda specialutbildade entreprenörer att ta bort asbest. Dessa entreprenörer är bekanta med rutiner för att hantera asbest, och de kan se till att asbest är ett säkert och lagligt bortskaffas när de har tagit bort det. Även om detta kan vara dyrt, hanterar asbest ordentligt är både miljövänlig och krävs enligt lag. Dessutom kan det skydda hälsan hos dig och andra som kanske använder strukturen i fråga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.