Vilka är de olika typerna av Säckkärra?

Termen Säckkärra normalt hänvisar till en typ av handkärra som används i den rörliga och transport av varor. En säck lastbil är utmärkande på grund av sin L-formade design. Hjul finns vid basen, och handtag på toppen. En liten utskjutande kant, allmänt känd som en tå tallrik , ligger också i botten. När tån plattan läggs platt mot marken, kan varor såsom lådor, placeras på toppen av säcken lastbil, som sedan lutas bakåt för att flytta gods lättare. Säcken lastbil är en form av förstklassig spaken, vilket innebär att dess stödpunkt finns mellan ingående ansträngning och belastningen på utgången.

Sack lastbilar är kända av många olika namn, såsom dolly, två hjul dolly, lastbilar hand, stack lastbilar och väska gravrösen. De används i tillverknings-eller industriella lokaler, såsom lager. Dessa verktyg används också för transport av drycker till platser som barer eller restauranger. Bärare på tågstationer eller flygplatser kan också använda säck lastbilar för att transportera bagage eller andra föremål.

Massor av olika material används för att göra säcken lastbilar. Detta inkluderar stor genomslagskraft plast, rör stål, aluminium stål och aluminium utflykt. En pulverlackerat stål också kan bidra till att förbättra kvaliteten på ramen, vilket gör det mindre känslig för slitage.

hjulen på en säck lastbil är vanligt däck av gummi. Vissa får även inbegripa nav kullager, som kan minimera chock för lasten och operatören. Säck lastbilar med hjul skydden kan hjälpa till med handläggningen och vagga av laster, eftersom de i allmänhet gör manövrering av varor lättare. I allmänhet har bättre kvalitet på hjulen, är mer flexibelt Säckkärra i form av terrängen den kan hantera.

Storleken på en säck lastbil kan variera. Vissa är särskilt utformade för att transportera större produkter, vilket innebär att deras tå plattan har en längre diameter. Tjockleken på tå skylten kan också fastställa vikten av varor som kan hävas. De flesta säck lastbilar har en totalvikt kapacitet.

Vissa säck lastbilar har en vikbar design. Det innebär att de kan vikas och lätt lagras. Detta kan vara ett perfekt alternativ för lager eller lastbilar där det finns begränsat lagringsutrymme.

Stairclimber hjul finns även på vissa säck lastbilar. Dessa gör det möjligt typiskt för transport och rörlighet för varor uppför och nedför trappor. Denna typ av säck lastbil används ofta genom att flytta företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.