Vilka är de olika Brick storlekar?

Brick storlekar är standardiserade storlekar som används för sten tillverkarna se till att produkterna förblir konsekvent och pålitlig. Masons som arbetar med tegel kan teoretiskt bestämma mängden täckning som behövs tillsammans med utseende och känsla önskad och sedan beställa ett visst antal tegelstenar i en uppsättning storlek för jobbet. Det är dock tegel storlekssortering oerhört komplicerat, och trots att det ska vara standardiserade, det är verkligen inte.

Det första du ska vara medveten om när man diskuterar tegel storlekar är att det finns olika normer för ansiktet tegel och bana tegel. Stenläggning sten är sten används för saker som gångvägar och uteplatser, medan ansikte tegel används för tillverkning av väggar. Ibland samma term kommer att användas för att tala om två olika storlekar av bana och ansikte tegel. Till exempel, många nationer har en storlek som kallas "standard" som är ganska olika, beroende på om man talar om ansikte tegel eller bana tegel.

Nästa sak att vara medveten om är att tegel storlek varierar avsevärt av nationen. Storleken på en "standard" ansikte tegel, till exempel, är långt ifrån standard, som kan bli ett allvarligt problem när folk beställer tegelstenar från olika länder. En italiensk standard tegel och en amerikansk standard tegel, till exempel, är inte samma storlek, vilket innebär att en kurs som blandar dessa tegelstenar kommer inte att vara.

Som om detta inte var nog, namnen används för tegel storlekar är inte standardiserade heller, inte ens i samma land. Ett företag är "jumbo" sten kan vara ett annat företags "ekonomin", till exempel. Detta innebär att det påstådda normer som gäller för tegel storlekar faktiskt meningslösa, eftersom man inte kan använda standardiserade termer och antar att någon kommer att veta vilken storlek diskuteras.

Slutligen, tegel är dimensionerade i nominella och faktiska storlek. Faktisk storlek hänvisar till, som man kunde föreställa sig, att den uppmätta storleken på tegel, och ges i tre dimensioner, längd, bredd och höjd, så att människor förstår storleken och formen på tegel. Nominella storlek, även i längd, höjd och bredd, storlek är beräknade med lederna, men eftersom gemensamma storlek varierar, nominell storlek är inte heller enhetlig typ. Av denna anledning, företag är vanligen både tegel storlekar så att folk vet exakt vad de köper.

Eftersom tegel storlekar är inte standardiserade är det bättre att be tegel tillverkarna att helt enkelt ge måtten på deras produkter vid beställning. De flesta företag visar också hur mycket område ett visst antal block kan täcka uppskatta en genomsnittlig gemensam storlek mellan blocken, och folk kan också använda en tegelsten kalkylator för att avgöra hur många klossar de måste för att ett projekt. Som alltid, beställning översatsning om tegel är trasig eller mätningarna är något off är en mycket god idé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.