Vad vill Wind Farm utvecklare göra?

Vindkraftspark utvecklare utse och se till att bygga en infrastruktur på ett land eller till havs platsen för att produktivt utnyttja vindkraft. En markägare kan utveckla en vindkraftspark eller vara värd för vindkraftverk utvecklare. När man utvecklar en vindkraftpark, kunskap om en plats, framför allt dess vind och egenskaper mark, är avgörande.

Utvecklare syftar till att hålla kostnaderna nere genom att välja platser nära befintliga högspända kraftledningar för att spara pengar på infrastrukturen. Välja en plats för en framgångsrik vindkraftverk är beroende av vindhastigheten på land. Vindhastigheter under 11 miles per timme (17 kilometer per timme) är vanligtvis inte leder till framgång. Väderstationer och närliggande flygplatser kan tillhandahålla uppgifter vindhastighet. En utvecklare kan också hyra en vind konsult för att bedöma resurser i utgångsläget. Eftersom det blir mer etablerade, kommer ett vindkraftverk har sig själv att övervaka vinddata.

Vindkraftspark utvecklare är ansvariga för att säkerställa mark för ett vindkraftverk, antingen offentliga eller privata. Många beslut måste fattas, även väganslutning för överföring set-up, turbin platser, oavsett om marken klarar krävs tung utrustning, och framtida underhåll. Också, att lösa de alla leasing-och ersättningsfrågor med markägaren. Problem med angränsande markägare kan uppstå, till exempel grannar som motsätter sig att bo intill en vindkraftpark. Ibland måste miljölagstiftningen vara nöjda med en lokal byrå. Andra överväganden omfatta vilda djur livsmiljöer, miljöfrågor och möjliga inblandning av vindkraftverk av lokal flygning mönster.

Typiskt, vindkraft utvecklare har tillgång till pengar. Vindkraftverk kräver stora summor att bygga. Enligt American Wind Energy Association (AWEA), cirka 40 miljoner dollar US dollar är den genomsnittliga investeringen för att utveckla vindkraft på ett stycke mark. Utvecklare måste se till att utvecklingskostnaderna kommer att löna sig med tillgängliga vindkraft källor. En utvecklare ser också av ett starkt engagemang från den som kommer att köpa makt.

Att veta om ekonomiska investeringar och vind trenderna på energiområdet, liksom de tekniska aspekterna av vindkraft, ger vindkraftverk utvecklare en fördel. Affärsmannaskap hjälper när erhålla investeringskapital, och en teknisk förståelse för vindkraft hjälper utvecklare vindkraftpark väga kostnaden mot produktivitet. Turbiner blir effektivare eftersom tekniken utvecklas. Att veta att bladen av vindkraftverk skall vara av en längd som fångar vindens energi nog att vara kostnadseffektiv hjälper utvecklingskostnader.

Dessutom även små förändringar i vindstyrka kan öka elanvändningen och därmed kostnad. Professionella vindkraft konsulter arbetar med utvecklare vindkraftverk som kanske inte besitter denna typ av kunskap. När utvecklas, ägaren kan anställa en erfaren operation manager för att köra vindkraftparken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.