Vad faktorer bidrar till Plumber löner?

Medan de flesta människor tror att rörmokare är bland de mest välbetalda handel arbetstagare, ett antal faktorer kan påverka rörmokare löner. Dessa yrkesgrupper tjänar löner bygger på ett antal olika faktorer, bland annat om de är egenföretagare, storleken på de företag de arbetar för, antalet projekt eller arbeten de har utbildning och erfarenhet. Alla dessa faktorer har potential att påtagligt påverka lönen för rörmokare, och det skulle vara svårt att säga som är den mest inflytelserika faktorn.

Som med alla jobb, har mer utbildning och mer erfarenhet en, desto mer sannolikt en rörmokare kommer att vara värd mer för företaget. Rörmokare löner kan påverkas positivt genom att besöka en yrkesskola, eller tjäna certifieringar inom området. Även VVS-klasser kan ge en bra introduktion till VVS-området, de är inte ett substitut för praktiska erfarenheter som gjorts över tiden.

åtminstone, mer erfarenhet skulle leda till ökad kompetens och högre värde, oavsett vad formell utbildning för den person som kan. Den övre inkomstgränsen utbud av med en till fyra års erfarenhet är ungefär lika med de lägre intervallen för de med 20 års erfarenhet, enligt PayScale, Inc. Rörmokare behöver i allmänhet att tillbringa år i branschen innan skördar större ekonomiska belöningar.

Kanske finns det ingen enskild faktor som har större kontroll över rörmokare löner än om rörmokaren är egenföretagare. I detta fall har rörmokaren förmågan att sätta sin egen lön, avgöra hur många människor anställts och hitta kunder. Naturligtvis måste alla kostnader betalas innan vinsten kan tas, så det finns många variabler som måste beaktas. Som anställd, alla inkomster är rent vinst, åtminstone från den anställdes perspektiv.

egenföretagare eller inte, storleken på företaget kommer också att påverka rörmokare löner. Större företag innebär ofta fler kunder och projekt, tillsammans med stordriftsfördelar för material. Därför kan större företag kan erbjuda bättre löner för sina anställda, eller kanske en bättre förmåner. Även om detta är definitivt inte fallet med alla företag, kan det vara fallet med många av dem. Om ett företag är större, kan det också kunna erbjuda de anställda fler timmar.

Det bör noteras att företagets storlek normalt bara gör en skillnad med den övre delen av rörmokare löner, enligt PayScale , Inc. Från löner brukar vara mycket konsekvent över hela linjen, oavsett företagets storlek. Därför kan de med större företag kunna förvänta sig mer regelbundet höjer, och få till en högre lön betyg snabbare än de med mindre företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.