Vad är tillverkade av återvunnet glas?

Ett brett utbud av produkter är tillverkade av återvunnet glas, allt från glas till bana material. Faktum är att många av dessa produkter är inte nödvändigtvis en särskild märkning som tillverkad av återvunnet material, eftersom materialåtervinning av glas är en gammal praxis. För nästan lika länge som människor har att göra glas, har detta material smälts ned och repurposed som enskilda föremål överleva sin användbarhet.

Ett vanligt objekt gjorda av återvunnet glas är glas, som kan omfatta koppar, glas, tallrikar, skålar och liknande varor. Heminredning leveranser som ljusstakar, konstverk lampskärmar, låda drar, glas dörrhandtag, och vaser kan också vara gjorda av återvunnet glas. Beroende på smak av designern och tillverkaren kan produkten visas naturligtvis återvinnas, med en grov yta eller fläckar av olika färger, eller det kan ha ett polerat, elegant utseende som motsäger dess återvunna rötter.

Ett annat vanligt användningsområde för återvunnet glas klinker, som kan utformas för att användas som golv, diskar, splashbacks, och andra anläggningar. Glas kan även smälts ned och förädlas till stora sten-liknande plattor som kan användas för golv, utomhus beläggning, och andra applikationer. Counter toppar gjorda av återvunnet glas finns också, i olika färger och utföranden för att tillgodose olika behov.

Trädgård förnödenheter såsom ornament och plantageägare får göras helt av återvunnet glas, eller inkludera används glas komponenter. Bitar av glas kan användas i betong och inställningar sten, liksom, och några kreativa glassworkers sin tur används glas i bitar för blyinfattade fönster, gör något vackert av övergivna något och oönskade.

Återvunnet glas används också i pärlor av olika stilar och mönster. Afrikanska handeln pärlor i synnerhet tenderar att innehålla en hel del används glas vid tillverkningen, eftersom återvunnet glas är ofta billigare att arbeta med än nya glas, och ett fantastiskt utbud av färger och mönster kan uppnås genom en skicklig krukmakare. Dessa pärlor kan användas för att göra smycken såsom halsband och armband, och de kan också användas ornamentally på kläder, väskor och andra tillbehör. Knappar för kläder kan också vara tillverkad av återvunnet glas, vilket massivt glas ringar, armband och liknande smycken.

Folk kommer alltid upp med nya användningsområden för återvunnet glas och oönskade produkter glas i ett mål att återanvända material så mycket som möjligt, snarare än att ständigt börja om med nya material. Konsumenternas intresse för miljövänliga produkter och "grön" inköp har ökat marknaden för produkter med återvunnet och repurposed material radikalt, vilket tvingar företagen att vara innovativa och kreativa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.