Vad är tillgängliga med rullstol konstruktion?

byggnader uppfyller rullstols-konstruktion för att göra sin verksamhet eller bostäder öppna för funktionshindrade. Enkelt boende, såsom breda korridorer, hissar rullstol, ramper entré, automatiska dörrar, utsetts eller parkeringsplatser, kan få sin egendom till den kod i Americans with Disabilities Act. Rullstols-konstruktion innebär en person som använder rullstol kan röra sig fritt mellan golv, i badrum, på arbetsplatser och genom gångvägar.

Några nya byggnader krävs enligt lag att konstruera och bygga strukturer som gör det lätt för dem i rullstol att använda samma resurser till förfogande för en icke funktionshindrade besökare. Dessa nybyggda fastigheter integrera rullstols-konstruktion i alla delar av byggnaden, från parkeringen och in för att finna sin destination och att komma dit. Sådana planer skulle ha ramper i stället för trappor, en hiss i stället för en rulltrappa, rullstols-toaletter, Dricksfontäner på olika höjder, postat automatiskt öppna dörrar, och information på rullstolen höjd.

Det är också möjligt att modifiera befintliga offentliga och privata byggnader med rullstol konstruktion. Många företag ägnas åt att utforma och genomföra planer för att minska de begränsningar av ett funktionshinder, såsom National Arkitektur Program av den förlamade Veterans of America. Stänger eller räls kan hängas i toaletter och längs ramper så att besökarna kan röra sig själva. I bostäder, kan hela badrum och kök att ersättas med nya toaletter, duschar, diskar och sänkor som är bekväma att nå och kontroll. Bärbar trappa klättrare erbjuda ett alternativ till hissar.

I din egen bostad, kan besluta om rullstols-konstruktion gör att du eller dina föräldrar att leva mer självständigt om du i framtiden är mindre rörliga. Din investering kommer inte bara att vara värt det för fred i sinnet, men ofta din stad, län eller Försäkringskassan ger stöd till att kompensera kostnaderna för renoveringen. Dina möjligheter är fantastiska för badkar med lättåtkomliga dörrar som inte läcker, små hissar, utomhus hissar pool för att främja motion, höj-och sänkbara bord och bänkar, samt dörrar och skåp att öppna vid en knapptryckning. Den förbättrade tekniken och överkomliga priser bör leda rullstol konstruktion för oräkneliga nya hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.