Vad är pulverlackerad aluminium?

Pulverlackerad aluminium är ett aluminium byggandet i material som används vid skapandet av ett antal byggprojekt. Pulvret beläggning på aluminium bidrar till att öka förmågan för den metall som står emot korrosion och skador från väder och vind. Denna egenskap av materialet hjälper till att göra pulverlackerad aluminium affär för användning utomhus projekt.

Beläggningen aluminiumpulver är i allmänhet en krom fri kombination av olika fosfater och blandningar av fina partiklar av sådana metaller som titan. Den exakta komponenter kan variera något från ett märke till ett annat, men den totala effekten är att skapa en faner aluminiumpulver på aluminiumprofiler som kommer retard rost, korrosion, och allmän försvagning av metall när de utsätts för en rad olika väderförhållanden. Pulverlackerad aluminium bidrar detta lätt men robust metall vara ett intressant alternativ för användning i tillverkning av sådana produkter som gräsmatta och trädgårdsmöbler, pool rengöring tillbehör och stöd stolpar för volleyboll och nät tennis.

Lackerad kan också användas för mer permanenta strukturer utanför hemmet. Till exempel är det möjligt att köpa skenor eller pålar som kan utnyttjas för att skapa dekorera staket runt huset. Närvaron av pulverlackering inte hindrar husägare från att måla störar, så det är fortfarande möjligt ändra färg efter behag. Tillverkar dock flera erbjuda störar och monteringsfärdiga rullar med staket görs med pulverlackerad aluminium i ett antal olika färger. Förutom att eliminera behovet av att måla, färgen är slut ofta garanterat att stå upp till femton till tjugo år innan de börjar blekna.

Tillsammans med stängsel, kan pulverlackerad aluminium också användas för att för att skapa långvariga utomhusbelysning lösningar. Detta innefattar fixturer som är monterad på en yttervägg för hemmet, eller stå längs stolpen lampor. Precis som med stängsel, belysning göras med pulverlackerad aluminium finns i en mängd olika färger och som håller färgen i många år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.