Vad är husbesiktning företag?

Innan du köper ett nytt hus eller sätta ett hus på marknaden, många företag som hyr hem inspektion att bedöma sina hem för skador och nödvändiga reparationer. Hem inspektörer kontrollera alla aspekter av huset från topp till botten. Till exempel letar de efter strukturella skador och svagheter, tak och problem dränering, samt el-och vvs. De flesta stater i USA kräver hem inspektörer att ha licens och limmas.

Många husägare och köpare väljer att arbeta med företag hem inspektion i stället för oberoende inspektörer. Detta beror på att företag kräver att deras hem inspektörerna erfaren och certifierad. Många hem inspektion företag har intern utbildning för sina anställda, liksom regelbunden professionell utveckling. Hem inspektion företag kan också erbjuda garantier på sina inspektioner.

Ett hem inspektör rapport kommer att innehålla en utvärdering av alla delar av hemmet. Rapporten bör nämna vad som är nytt i bra eller fungerande skick, samt vad som måste repareras. Rapporten skall också innehålla information om potentiella och framtida problem med hem, eftersom det kan bidra en köpare bättre bedöma framtida kostnader. Medan hem inspektion företag kan rekommendera entreprenörerna för reparation, de i regel inte ger uppskattningar på reparationskostnaderna.

Hem inspektion företag kan kontaktas av husägare överväger att sälja ett hus så att ägarna kan få en objektiv uppfattning om tillståndet i deras hem och ställa en korrekt försäljningspris. Hem inspektioner även göras på nybyggda hus för att se till att det inte har någon konstruktion förbiseenden. De flesta köpare även beställa hem inspektioner innan ett slutligt avtal om att köpa ett hus, och ofta försäljningen beroende husägare att göra vissa eller alla av de rekommenderade reparationer. Försäkringsbolagen brukar beställa hem inspektioner före ett husägare försäkring.

Hem kontrollföretag kontrollera utsidan av ett hus för strukturella problem och skador. De tittar på sidospår, grundläggning och utformning, skorsten, garage och tak. En inspektör granskning av interiören som innefattar icke-kosmetiska strukturella skador, och permanenta installationer såsom badkar och toaletter, handfat och stora apparater.

Inspektören skall också leta efter systemfel i avlopp, el och värme-och kylsystem. Delar av en fastighet utanför standardförfarande för kontroll, såsom uthus, kan pooler, staket, och trädgårdar, också utvärderas, men en extra kostnad. För en extra avgift kommer många hem inspektion företag kontrollera om miljöfrågor såsom radon, vattenkvalitet och asbest.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.