Vad är ett nyckelfärdigt Conveyor System?

Många typer av tillverkande industri dra nytta av en nyckelfärdig transportörsystem. I huvudsak är ett nyckelfärdigt bansystem ett komplett paket som tillhandahålls av en enskild leverantör. Det nyckelfärdiga transportsystem ger faktiskt ett välordnat rå varor genom tillverkningsprocessen, med det sista steget som förpackning och märkning av de färdiga varorna. Här är lite information om de olika funktionerna som ingår i ett nyckelfärdigt bansystem, och varför denna typ av ansökan är så attraktiv för många tillverkare.

Nyckelfärdiga transportsystem skapas vanligen med en stark metallram som hjälper till att stödja transportband, spjäla rullar eller andra transportmedel längs tillverkningsprocessen. Från och med den första bearbetning av råvaror, fortskrider nyckelfärdigt transportörsystem automatiskt material från en del av tillverkningsprocessen till nästa. Det finns ingen anledning för arbetstagarna att ladda material och gå dem till nästa steg i processen, eller flytta dem med truckar. Eftersom nyckelfärdigt transportörsystem kommer att innefatta kontinuerlig transportband som ett sätt att driva transportörer, varor flyttas från ett steg i tillverkningsprocessen till nästa med liten eller ingen mänsklig inblandning. Detta bidrar till att påskynda processen överlag och öka den dagliga produktivitet på anläggningen golvet.

nyckelfärdigt transportsystem ger också för förpackning av den färdiga produkten i slutet av tillverkningsprocessen cykeln. I detta syfte ge de flesta nyckelfärdiga transportörsystem märkning förmågor i slutet av bältet transport. Idag är de flesta av denna process datoriserade, med en anställd om inrättande av grundläggande mall som ska användas med förpackningen och systemet automatiskt hantering av packning, vägning och märkning av de färdiga varorna. Vid det här tillfället, varorna är redo för lagring i lager tills de levereras ut.

Attraktionskraften i ett nyckelfärdigt transportband Systemet bygger på två viktiga faktorer. Först, eftersom systemet kommer som ett komplett paket från en leverantör, det finns en enda källa för att se till för rutinmässigt underhåll och felsökning när det finns ett problem. Detta innebär ett avtal om tjänster, snarare än en mängd avtal som täcker varje aspekt av tillverkningsprocessen. Det finns också frågan om att hålla produktionen siffrorna höga. På grund av den automatiska överföring metoden kan arbetstagarna inriktning på att producera varor stället för att flytta dem från en process till en annan. Detta skapar mer tid som kan ägnas åt att säkerställa en effektiv produktion, såväl som kvalitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.