Vad är ett hem Inspektörer Association?

Ett hem inspektörer förening består av en grupp individer som har ingått ett avtal med varje enskild samtycker till att utföra hem inspektioner i enlighet med föreningens riktlinjer. Normalt är dessa föreningar är ideella organisationer som arbetar för att utveckla licenserade och certifierade hem inspektörer genom att fastställa praxis standarder och etiska koder för hem inspektioner. Ett stort antal hem inspektörer föreningar finns. Några är internationella eller nationella medan andra är regionala, hela delstaten, eller lokal.

För att få medlemskap i ett hem inspektörerna förening, individer vanligtvis krävs för att uppfylla vissa normer för god praxis. Detta är ofta testas av föreningen genom ett hem inspektörerna undersökning. Dessutom kan medlemmar måste samtycka till att följa en etisk kod som fastställts av föreningen. I allmänhet måste medlemmarna också betala en årlig medlemsavgift och ta ett visst antal fortbildning kurser varje år. Vissa föreningar kräver ledamöter att pågående undersökningar för att behålla sitt medlemskap.

Vanligtvis är de viktigaste målen i ett hem inspektörer förening att säkerställa att både kvalitet och konsistens som uppnåtts under hem inspektioner. Association ledamöterna ges trovärdighet och objektiva standarder för att utvärdera ett hem tillstånd och avgöra om hemmet kan säljas. För hem köpare, de denna sannolikhet kommer att vara bättre skyddade när de köper en bostadsfastighet.

En av de främsta funktionerna hos ett hem inspektörer föreningen är att ge medlemmarna med utbildning hem inspektör kurser och certifieringar. Kraven på en certifierad hem inspektör varierar från förening till förening. Även om en förening intygar en medlem, i vissa jurisdiktioner kan andra åtgärder måste vidtas innan en inspektör kan formellt tillstånd. Till exempel har vissa statliga myndigheter inrättas ytterligare krav för att bli en licensierad hem inspektör.

I allmänhet är en licensierad hem inspektör vanligtvis krävs för att genomföra online eller klassrum kurser, följt av en inspektörens examen. Detta kan ta flera veckor till flera år att slutföra, beroende på hem inspektören certifiering eftersträvas. De flesta organisationer kräver också medlemmar för att slutföra ett minsta antal hem inspektioner innan du får deras certifieringar.

Förutom att tillhandahålla utbildningsmöjligheter, kan ett hem inspektörer förening erbjuder medlemmarna en rad andra förmåner. Till exempel är medlemmar ofta anges i föreningens online eller kataloger ut. Detta kan bidra till en inspektör skaffa nya kunder. Hem inspektörer sammanslutningar kan också ge medlemmarna allmän information om att driva ett företag, till exempel kurser och material på marknadsföring, reklam, eller optimera vinsten. Ett hem inspektörer Föreningen kan ge medlemmar andra resurser, t. ex. ett prov hem inspektion avtal, rabatter på verktyg och utrustning, samt en ledamot hotline.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.