Vad är en nål Feed symaskin?

används mycket i både hem-inställningar och stora textilföretag produktion, är nålen foder symaskinen anses vara en av de bästa alternativen när sy teknik uppmanar till ett snabbt sy med en hög grad av enhetlighet. Erbjuds av ett antal olika tillverkare, nål foder symaskiner kan utrustas med flera olika funktioner som kan göra att enheten ännu mer önskvärt för en rad olika sömnadsprojekt.

En av fördelarna av behovet av foder symaskinen framför andra modeller är att det är möjligt att uppnå en hög grad av enhetlighet i stygnlängd while fortfarande rör sig i snabb takt. Detta bidrar till att göra maskinen särskilt populär bland tillverkare av sådana föremål som gåsdun jackor och sovsäckar. Möjligheten att köra delar av material via sy-processen och få en ännu stygn, medan du fortfarande håller produktionen på en hög effektivitet, leder till mer produktion på kortare tid. Eftersom fler färdiga produkter innebär mer möjligheter att göra en försäljning, har nålen foder symaskinen varit en favorit i textilier för ett antal år.

En annan viktig del av nålen foder symaskinen är några av de valfria komponenter som kan bidra till att enheten lättare för operatören. Feed hundar är en av de mest populära alternativen på nålen foder stil maskin. I huvudsak är ett foder hund en mekanism som hjälper till stöd i förväg av material genom åsynen av nålen. Foder hundar fungerar som guider som hjälper till att hålla materialet rakt som stygn tillämpas. Ett foder hund är inte bara en tillgång i en tillverkningsmiljön, men kan även vara till hjälp i hemmet applikationer.

Pressarfötter är en annan aspekt av nålen foder symaskinen som bidrar till att göra enheten populär bland både sömnad proffs och hobby. Ofta förvaras i ett utrymme som är under översta locket på maskinen, hjälper foten att hålla tråden rak. I allmänhet kommer till förvaringsutrymmet hålla flera fot, så det finns alltid en reserv.

En sista aspekt av nålen foder symaskinen är att det är möjligt att förvärva enheter som utnyttjar en enda nål eller använda två nålar för själva sömnaden. Den dubbla nål sort är idealisk för sömnad projekt där skapandet av en dubbel söm kommer antingen att förbättra utseendet på den färdiga produkten eller är nödvändiga för stabilitet. Många modeller med dubbla nål kapacitet ge operatören att justera maskinen för användning med en enda nål samt gör det möjligt att sy en dubbel söm design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.