Vad är en Klädsel symaskin?

En symaskin annonseras som en klädsel symaskinen är oftast en kommersiell kvalitet maskin. Det finns något sådant som en klädsel symaskin, men de varierar mycket lite i smink från en industriell eller kommersiell maskin. Möbeltyger är svåra att hantera på ett vanligt maskiner och kräver en stöddig maskin än en konsument grad ett.

Det är möjligt för en del vanliga hem-maskiner för att hantera tunga tyger med ett byte av nål. Användarmanualerna kommer de typer av tyger en maskin kan hantera. På sin högsta kapacitet, kan ett hem maskin ta på material som denim och även läder. Bil klädsel och andra extrema val tyg nästan alltid kommer att skada en konsument grad maskin. Hem maskiner som inte är avsedda för användning med tunga tyger kan hamna i problem som trasiga nålar, tråd sylt och spänning svårigheter som ackumulerade.

En kommersiell eller klädsel symaskin har några skillnader från vanliga maskiner. Den mest uppenbara skillnaden är att de vanligen är helt i metall. I vissa fall gör dem svåra att transportera. Tillverkarna har utvecklat bärbara versioner som bryter ner för enklare hantering.

Den andra stora skillnaden är att använda ett vandrande fot. Regelbundna maskiner dra tyget genom genom att använda ett foder under tyget. Det gick fot är en två pjäs foten som växlar mellan de två halvor, så att det ser ut som det är på väg över tyget. En fot kvar på tyget hela tiden och håller tyger från att flytta. Detta är särskilt användbart när du arbetar med flera lager projekt.

Den sista stora skillnaden mellan en vanlig och en klädsel symaskinen är användningen av ett knä spak. På en standard maskin, att den enda drivkraft höja foten är direkt bakom nålen setup. Kommersiella maskiner har ett knä aktiverat spak som höjer foten. Detta gör det lättare för användarna att vända hörn och gå runt besvärliga ställen utan att röra sina händer.

Om inget annat anges, promenader fot maskiner syr bara olika lång raka sömmar. Om en användare kräver en annan typ av stygn, det finns maskiner som är särskilt göra zig-zig och andra mer komplicerade stygn. Konsumenterna bör kontrollera varje tillverkarens specifikationer för att se vilka som erbjuder stygn som behövs.

En kommersiell eller klädsel symaskin har några alternativ som gör det ännu mer användbart. Det finns olika fötter tillgång till några särskilda branscher som blixtlås och welting. Ett byte av nål gör det möjligt att enkelt växla mellan tunga tyger som manchester och ömtåliga som sammet. Med några små förändringar, en klädsel symaskin kan tjäna som många syften som sin användaren vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.