Vad är en Bärbar kompressor?

En bärbar tryckluftskompressor är en luftkompressor med förmågan att transporteras enkelt. Det finns ingen verklig definition av en bärbar kompressor helt enkelt därför att begreppet portabilitet betyder olika saker för olika människor. Vissa kanske tycker att endast en kompressor som enkelt kan transporteras är bärbar. Andra kanske tycker att någon kompressor som lätt kan lyftas in i en bil är bärbar.

I de flesta fall är en bärbar kompressor ansåg en som kan flyttas för hand. I sådana situationer är den lilla kompressor används ofta för nödsituationer vägarna, till exempel när ett däck uppblåst behov. Detta görs genom att ansluta den bärbara slangen kompressor på däcket via en spindeln. När åstadkommit, blåsa upp däcket är relativt lätt.

I vissa fall kan enheten vara en sladdlös luftkompressor. Om så är fallet, den bärbara luftkompressorn bara får sin ström från batterier. Dessa kan vara permanenta batterier som kan laddas med en sladd, eller kan vara mer standard batterier som kan tas ut och laddas om eller kasseras på.

Vissa bärbara enheter luftkompressor kan köra utanför DC-ström som genereras från bilen. Detta är ett mycket bekvämt sätt att driva enheten i händelse av att det inte finns andra sätt att göra det. Eftersom de kompressorer främst kommer att användas i situationer där bilarna redan finns med, verkar det naturligt att de körs på energi bilen producerar. Det enda sättet en bärbar kompressor inte skulle fungera i denna situation är om batteriet i bilen var död, eller sladden som förbinder två skadades.

En sak som bör hållas i minnet om bärbara luft kompressorer är att de inte ofta packa den energi som många andra typer av kompressorer gör. Med en större kompressor, kan blåsa upp ett däck göras enkelt på mindre än en minut. Med en liten kompressor, kan det vara mycket längre än en minut. Många kommer med ett däck manometer inbyggd, som kan hjälpa användarna att hålla reda på när däcket når sin önskat tryck.

De flesta portabla kompressorer köra mellan $ 15 US dollar (USD) och $ 100 USD. Skillnaden i priset står främst för den behörighet som kan nå och om anordningen är trådlösa. Vissa kan ha andra funktioner också, som en ficklampa och till och med blinkande varningsljus för att varna andra bilister att hålla sig borta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.