Vad är en 5-i-1 Painters verktyg som används för?

En 5-i-1 målarens verktyg är ett enda verktyg som tjänar syftet att fem olika konstnärens verktyg. Den 5-i-1 målarens verktyg fungerar som en spridare, en skrapa, en spackel, en spricka-patcher och ett färgborttagningsmedel. Det är ett billigt och enkelt målarens verktyg, men nästan oumbärlig när man målar ett hem.

Den främsta fördelen med en 5-i-1 målarens verktyg är det faktum att den är så liten att den lätt kan placeras i en ficka. Även om vart och ett av de verktyg som 5-i-1 målarens verktyg representerar är också små, är det besvärligt och opraktiskt för en målare att göra alla fem verktyg separat. Därför är fem-i-ett målarens verktyg är ett välkommet alternativ.

En fem-i-ett målarens verktyg får göras från plast, trä eller metall. De av metall är i allmänhet högre kvalitet och mer hållbara än de gjorda av plast eller trä. Metallen 5-i-1 målarens verktyg är också mycket lättare att rengöra än en som är gjord av trä. På grund av dess många fördelar, en metall 5-i-1 målarens verktyg tenderar att vara dyrare än de som gjorts av andra material. Icke desto mindre en fem-i-1 målarens verktyg kan oftast köpas för mindre än 10 dollar (USD).

En 5-i-1 målarens verktyg har en lång, lätt att hålla hantera. En rad av tänder, ungefär som en kam, löper längs ena sidan. Denna del används för att sprida färg. På motsatta sidan, är en halvcirkel skära in i 5-i-1 konstnärens verktyg. Detta är avsett för att köra längs en rollern för att avlägsna överflödig färg.

I slutet mitt emot handtaget på 5-i-1 målarens verktyg, det finns en platt kant med en punkt som står inför samma riktning som tänderna. Den platta kanten fungerar både som en spackel och skrapa. Detta gör det möjligt att enkelt sprida spackel, lim, färg, eller andra ämnen som kan kräva att sprida sig. Den punkt i den änden av 5-i-1 målarens verktyg som används är att sprida sprickor som är i behov av lapp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.