Vad är betonggolv Kaffekvarnar?

Betonggolv slipmaskiner är vakuum omkring renare och medelstora verktyg som används horisontellt roterande skivor till nivå, slät, eller rent en betongyta. De arbetar bäst på att ta bort mellan 1 /16 "och 1 /8" av ytmaterial. Betonggolv slipmaskiner är analoga med "fint" sandpapper i en rad murad verktyg som innehåller hyvlar, scabblers, scalers och Blasters. Golvslipar kan ge den jämnaste utseende ytor i förhållande till dessa andra verktyg.

Golv slipmaskin är utrustade med en gummihylsa att se till att betongdamm som produceras av malapparat fortfarande innehöll. Skivor med vissa tillbehör finns-borstar, slipstenar, markberedningsharvar, och diamant-segmenterade skär. Skivor av olika hårdhet finns på marknaden. Motroterande två skiva modeller används ibland för att ge större kontroll för operatören.

De flesta betonggolv slipmaskiner är gas-eller propan-driven och kräver inte ett vägguttag. För våtslipning jobb, vissa modeller levereras med två-liters vattentankar. Nästan alla modeller har en dammsamlare och vakuum. Dyma (TM) varumärke slipmaskiner är bland de mest kraftfulla golvslipar, med diamant-förstärkt skivor för att ge resultat så mycket som fyra gånger snabbare än andra slipmaskiner.

Special "kant-slipmaskiner används för att mala hårda hörn och ibland väggar. Mjukare kuddar bifogas golvslipar kan användas för att polera tegel och mer känsliga ytor sten. Betonggolv slipmaskiner är ofta hyrs i stället för köpas. De drivs av motorer som sträcker sig från 2HP till ca 15hp.

Förutom industriell eller civila tillämpningar är golvslipar används i bostäder inställningar, t. ex. för att producera en rustik struktur på sten eller betong. Golvslipar har en arbetsbredd som sträcker sig från cirka sex inches till två fot (ca 15-61 cm), som väger mellan 100 och 300 lbs (ca 45-136 kg). Dessa kvarnar kostar i allmänhet mellan två och fem tusen dollar. Särskilda varianter kan mala tak tenderar att komma med en liten kran och är dyrare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.