Vad är Uretan gummi för?

uteslutande används inom industriell produktion tillämpningar är uretan en familj av gummi och plast material som används för att göra formar. Uretan gummi är vida känt för sin tuffa egenskaper, som är slitstarka, ekonomiska, relativt enkla att blanda och tillämpa, och flexibel när det väl har bildats i en form. Den polyuretan gummi formar används sedan i industriell design projekt som skulptur replikering eller stämpling mönster i betong. Detta gör en uretan gummi för det billigaste produkterna mögel gummi någonsin att utnyttjas.

I uretan familjen, är uretan gummi anses vara en av de mer drag, hållbara och billiga material att arbeta med jämfört med silikon. Även om silikon inte behöver en spray-on formsläppmedel, är det inte lika lätt resistent mot nötning och används därför mer känslig gjutprocesser. Inte bara uretan gummi har en hög rivstyrka, men det går att återanvända, behåller sin form, och finns i en rad malleabilities.

Vid användning tillsammans med tätningsmassa och en släppmedel, uretan gummi kan strömmade, borstad och sprayas på ett sortiment av hårda material för gjutning ändamål. Uretan gummi utvecklar en viskositet som vatten när de är i flytande form, vilket gör det lätt att tillämpa. Dessutom har det bra sammanhållning när det blandas med andra former av uretan gummi och innehåller bra med fibrer och skum, vilket resulterar i en mer strukturerad form när det behövs. En av de mest kända varumärkena tillverkarnas uretan gummi är Smooth-On.

En typisk gjutning av en skulptur, till exempel följande fortskrider som:

Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.