Vad är Industriell Delar rengöringsmedel?

Industrial delar rengöringsmedel används för att avlägsna föroreningar som olja, fett, jord, damm, färg, korrosion, och tryckvågor skräp från delar innan de kan användas. De är en viktig och nödvändig del av tillverkningsprocessen. Många industrier använder sig av industriella delar städare, bland annat medicinska, odontologiska, läkemedel, bil-, flyg, militär, kollektivtrafik och allmän reparation och sektorer underhåll. En mängd olika ämnen som används för att avlägsna skräp med industriella delar städare. Dessa inkluderar rengöringsmedel, lösningsmedel, ångor, sura och lösningar alkalisk, slipande partiklar, ångor, biologiska organismer, och ibland bara vanligt vatten.

Industriell delar städare erbjuder också många olika typer av städning åtgärder. Det enklaste och minst aggressiva av dessa är blötläggning den del som ska rengöras. Denna metod fungerar bäst i situationer där mark eller annat skräp kan lätt avlägsnas och det finns ett behov av att hålla kostnaderna för utrustningen i schack.

Andra låg kostnad, enkel industriell delar städare använda manuell borstning. Denna metod har fördelen att skräp i svåråtkomliga platser. Det är i allmänhet används som ett komplement till andra rengöringsmetoder.

Något mer aggressiva metoder som finns i industriella delar rengöringsmedel riktas ånga, används separat eller i kombination med borstning eller annan rengöring åtgärder, eller ett högt tryck spray av ett vattenbaserat rengöringsmedel. Industriella delar rengöring kan också uppnås genom agitation eller rörelser.

Turbo vätska agitation innebär befordran av lösningsmedlet genom och runt den smutsiga delar. Det är användbart i stor volym. Delar upprördhet, å andra sidan skapar en skrubberoperationen genom att flytta delar genom rengöringsmedel. Rengöring åtgärder kan intensifieras genom att kombinera dessa två metoder.

Värme är en annan metod som industrin delar städare utföra sitt jobb, även om det är allmänt används i kombination med vissa lösningsmedel och rengöringsmedel. Vattenbaserade rengöringsmedel, till exempel, öka effektiviteten dramatiskt när de är uppvärmda.

En slutstädning metod som används med industriell delar rengöringsmedel är bioremediering. Denna metod använder levande organismer i den industriella delar renare för att bryta ner skräp i mindre komplicerat ämnen. Dessa ämnen är inte farliga, och metoden även sänker kostnaden för bortskaffande av avfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.