Vad är Construction Justering Laser?

Construction anpassningen lasrar har varit i bruk sedan 1960-talet, då ansökningarna av laser konstruktion anpassning först började förverkligas. Sedan dess har användningen av lasrar konstruktion anpassning på arbetsplatsen utvidgas med stormsteg, och de flesta byggföretag att använda sig av laser om jobb allt från utgrävningar till skyskrapor. Konstruktion anpassning lasrar har ökat effektiviteten samt att se till att komplexa jobb görs på rätt sätt första gången.

Byggande anpassningen lasrar finns i en mängd olika former, beroende på den avsedda verksamheten. I allmänhet finns det en basenhet med en sändare och mottagare. De flesta byggprojekt anpassning lasrar är monterade på fullt roterbara huset så att lasern kan riktas åt alla håll. Lasern framstår som en fin stråle av ljus, även om vissa bygg-anpassningen lasrar har överförs genom att dela upp lasern i en eller flera bommar.

laser bostäder har vanligtvis en bildskärm som visar vinkeln och tonhöjd för lasern och ange om den är anpassad horisontellt med marken eller inte. Operatören kan justera placeringen av laser för att uppnå önskad vinkel och sedan låsa.

Bygg anpassning lasrar används oftast i utjämning, eftersom en ljusstråle kommer att fortsätta att ligga horisontellt när den färdas över långa avstånd. Därför är byggandet anpassning lasrar som används för att kontrollera att utgrävningar och betong gjuter ännu, samt garantera nivån på balkar och golv. Vid användning i kombination med en vertikal laser kan bygga anpassningen lasrar användas för att säkerställa att flera delar av en struktur är ännu eller lod med varandra.

Byggande anpassning lasrar kan också användas för att mäta avstånd, eftersom ljuset färdas i jämn takt. När det används för att mäta avstånd är laser pulsad, och avståndet mäts genom den tid det tar för laser att resa till objektet och reflekteras tillbaka upp till byggandet anpassningen laser. Många kreativa konstruktion besättningarna har kommit fram till andra sätt att bygga anpassning lasrar kan spara tid, pengar och energi.

Byggande anpassningen lasrar kan komma i mycket små storlekar för tillämpningar där tillgång till en snabb ficka laser kan behövas för att kontrollera att anpassningen eller lod för något. Konstruktion anpassning lasrar också komma i hytten monterade modeller, så att byggnadsarbetare arbetar tung utrustning kan kontrollera deras arbete, liksom i bas konstruerade enheter skall placeras på olika ställen på arbetsplatsen.

Precis som alla laserteknik bör verksamhetsutövarna vara försiktig med lasrar konstruktion anpassningen. Korrekt skyddsglasögon ska bäras och laser bör aldrig inriktas på en oexponerad öga. Lasern får inte visat på ett starkt reflekterande yta, och användning av outbildad personal bör inte tillåtas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.