Hur väljer jag det bästa pallyftare?

En pall lastbil är en del av industriell utrustning som drivs för hand och är tänkt att transportera pallarna i en anläggning. Välja den bästa kräver att titta på vilken typ av jobb du behöver det att göra, och se vilka enheter som passar. Alternativen finns en pneumatisk hiss enhet, en elektrisk pallyftare, eller en manuell pallyftare, som ofta kallas en pall jack.

Om du behöver kontinuerlig användning av pallyftare, vilket ofta är fallet i lager och terminaler sjöfart, en icke-elektriska pneumatiska enheten kan vara det bästa alternativet. Den kräver ingen el och drivs av pumpa handtaget för att lyfta pallen något från marken. En frigöringsspaken sedan sänker pallen tillbaka. För pallar som är särskilt tunga, ofta 1,500 pounds (680 kg) eller mer, får en handbok enhet inte vara praktiskt.

En elektrisk pallyftare används ofta i situationer där pallarna tenderar att vara mycket tung, eller när enheten regelbundet kommer att ha tid att ladda. Denna enhet höjer och sänker lastpallar vid tryck på knappen, och är oftast självgående. De kan gå framåt och bakåt vid olika priser av hastighet. Vissa modeller kräver att användaren går med enheten, och andra har plats för operatören att rida i en stående position på enheten.

Om du avser att använda utrustningen runt hyllorna som är upp till fem fot (1,5 meter) höga, kan du överväga en hög lastbil lyft pall. Dessa typer av lastbilar kan höja pallen utöver de traditionella tio inches (25,5 cm). Du kan hitta dem, både elektriska och manuella modeller.

Oavsett vilken typ av motordrivna eller utan motor pallyftare du funderar på, är det beräknat för en viss högsta vikt. Använda utrustning för att lyfta en pall tyngre än betyg kan leda till skador på enheten och en annulleras garanti. Det kan också vara farligt. Om du tror att du kan flytta gods som är konsekvent tyngre än 2000 pounds (907 kg), kan du behöva en tung lastbil eller till och med en gaffeltruck.

Dessutom väljer de bästa pallyftare medel tittar på kvalitet på enheterna. Om du ska använda apparaten då och då för ljus objekt, en billigare modell kan räcka. Om enheten skulle konsekvent se tyngre behandling kan det vara klokt att spendera lite extra pengar på en produkt som sannolikt kommer att räcka längre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.