Hur är aluminiumburkar återvinns?

Aluminium kan återvinning är ett begrepp som främjas av människor som försöker leva ett hållbart liv. Hållbarhet är ett försök att bevara naturresurserna och den biologiska mångfalden genom att på vissa livsstilsvanor och de tre R: en: minska, återanvända och återvinna. Aluminium är en av dessa naturresurser, och anses vara den vanligast förekommande metallen på jorden. En tom aluminiumburk är värt ungefär en krona (US), och över femtio procent av aluminium tillverkas burkar fortfarande återvinnas. På grund av tekniska framsteg, har aluminium kan återvinning bli mer effektiv och bekväm.

Mycket som glas återvinning är aluminium kan återvinna en cyklisk process som börjar när konsumenterna slänga aluminiumburkar i sina curbside återvinningskärl, där den plockas upp och transporteras bort till återvinningsanläggning. I USA har aluminium kan återvinning varit en effektiv, ungefär två av tre burkar som har tillverkats där gör det till lokala återvinningscentraler. Efter samling på regional växter skrot bearbetning, är de burkar packas in i täta briketter eller balar. Dessa massor kan variera någonstans från 30 till 1. 200 pounds (13. Från 6 till 544 kg) och transporteras iväg till aluminium företag för att smälta in i nya burkar.

I nästa steg av aluminium kan återvinningsprocessen, den packade massor av burkar första kläs av alla överflödiga lager på insidan eller utsidan av behållaren genom en förbränning. Då de är fragmenterat och krossas till flis-stora bitar av aluminium. Styckena är staplade i en smältugn, och som kombinerar återvunnen metall med nya, rena bitar av aluminium.

En gång i en flytande form, är aluminium hälls i enormt tunga tackor, där metallen rullas till ark som är en hundradel av en tum (. 254 millimeter) tjock, via valsverk. Bladen är sedan tagits bort, rullade, och transporterades till kan beslutsfattare. Vid det här tillfället kan aluminium återvinningsprocessen är klar. Det kan beslutsfattare producera kan organen och lock som förs vidare till dryckesföretag som fyller burkarna med sin produkt. De färdiga produkterna slutligen hamnar i hyllor livsmedelsbutik. Aluminium kan återvinning är en process med en tid som varar så lite som sextio dagar från början till slut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.