Vilka olika typer av slang produkter?

Slangar kan användas till mycket mer applikationer än bara vattna växter eller tvätta bilen. Faktum är att många typer av slangar är inte för hushållsbruk alls. Det finns flera slangen produkter på marknaden, som alla har sin egen speciella användning. De omfattar: en flätad slang, hydraulslang, tryckslang, slangkoppling och en slangvinda.

En flätad slang skiljer sig från den typiska hushåll trädgårdsslangen i att det är förstärkt med starka material. Trädgård slangar är vanligen tillverkade av gummi. En flätad slang tjänster vanligen rostfritt stål eller nylon lindade runt utsidan så att den tål högre tryck än en trädgårdsslang kan.

hydraulslang vanligtvis kan hittas anslutas till en hydraulpump på tung utrustning. Sådana slangar är byggda för att tåla höga temperaturer och högt tryck, och är vanligen tillverkade av flera lager av tjockt gummi och tråd. En hydraulslang är normalt skyldig att ha en tuff exteriör, och är vanligen utrustad med stål på slutet. Vanligtvis de flesta husägare inte ofta behöver slang produkter som denna.

för att rensa upp stora mässar utanför, en tryckslang är vanligtvis en av de bästa slangen produkter att använda. Denna typ av slang är tänkt att tåla höga tryck, vanligtvis upp till 5. 000 PSI, men varje märke varierar. En tryck-tvätta slangen är också resistenta mot de flesta rengöringsmedel som är användbar vid sanering av uppfarter, trottoarer, konstruktion områden och mycket mer. Läsa handboken som kommer med det kan vara avgörande för att ta reda på exakt hur mycket tryck slangen kan ta.

En slangkoppling kan komma till hands när en slang är inte tillräckligt för att göra ett jobb. Stället för att köpa en längre slang, som ofta är dyrare, kan användarna bifoga två kortare slangar tillsammans. Slangkopplingar kan göras i stål, aluminium, mässing eller andra hållbara metaller, och de finns i många stilar. Den typiska koppling för att ansluta två slangar finns på de flesta järnaffärer, oftast nära andra vanliga slangen produkter.

Ett ofta bortglömt men ganska användbart tillbehör är en slangupprullare. Det är en rund spindel som kan lagra de flesta slangar snyggt, och kan antingen bo på en fast plats eller lagras i ett fordon. Normalt många husägare hålla rullen trädgårdsslang vid sidan av huset, men slangar som används för industriella ändamål kan vara bättre med en rulle som stannar i ett arbete lastbil. Liksom många andra slangen produkter, slangvindor varierar i stil och konstruktion som de kan vevas för hand, är motoriserade, eller är infällbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.