Vilka olika typer av markarbeten utrustning?

markarbeten utrustning är maskiner och verktyg som ofta används i bygg-, torv-och markarbeten. Olika typer av arbeten kräver olika markarbeten utrustning. Om inte ett specifikt arbete typ övervägs, är det svårt att se något att vara standard. Det finns dock en del fordon som kan anses vara gemensamma markarbeten utrustning.

En traktorgrävare är ett exempel på en utrustning som används världen över för en lång rad arbeten som omfattar gräva hål eller bryta asfalt. En traktorgrävare är traktor med en arm ansluta en hink till fronten och en annan arm ansluta en grävare i bak. Denna bakre infästning kan vara antingen permanent eller flyttbart. I jämförelse med vissa andra markarbeten utrustning, en lastmaskin är ofta uppskattat för att vara relativt liten men mångsidig.

En grävmaskin är en maskin som även kan användas för grävning eller rivning. Grävmaskiner kan komma i flera storlekar, men tenderar att vara konstruerade på samma sätt. Vanligtvis finns det en roterande hytt som vilar på ett underrede. Sträcker sig från mitten är en arm som vanligtvis är ansluten till en hink. På varje sida av underredet är spår som används för rörlighet.

Bortsett från armen i ryggen, en annan stor skillnad mellan en lastmaskin och en grävmaskin är spåren. Spår är gemensamma för vissa markarbeten utrustning. Det finns fördelar och nackdelar, dock.

En anledning människor använder spår-typ fordon eftersom de är mer effektiva än hjulförsedda fordon på vissa typer av terräng. Track-fordon av typen används ofta på unleveled marken, såsom på en banvall, eller på instabil mark, t. ex. en täckt med snö. En nackdel är att låtarna är mer komplicerade än hjul och ofta fel eller skadas.

En bulldozer är en annan post som kan komma i en mängd storlekar. Detta fordon har en kropp traktor stil och har även banan-typ underrede. Det finns normalt någon typ av Metal Blade anslutna till framsidan av en bulldozer. Detta används för att driva tunga laster som kan innehålla sand eller avslå från en revs struktur. Bladen är ofta bytte till rymma jobbet.

dumprar är markarbeten utrustning som möjliggör för transport och deponering av nödvändigt material på en arbetsplats. En av de viktigaste inslagen i dumper är att det är ett effektivt transportmedel. En dumper kan köras långa sträckor med hastigheter som inte strider med normal trafik eller förbruka onödigt mycket tid. Den andra viktiga funktionen är att de belastningar som de gör kan deponeras med minimal ansträngning eftersom föraren utför denna uppgift utan att lämna hytten.

en dumper är ett fordon som även är avsett att transportera laster. Vanligtvis kvantiteter som är mindre. Dumprar är också normalt inte används för transporter på väg transporter. Dessa 4-hjulförsedda fordon har en bin i fronten. Föraren vanligtvis sitter bakom sin last och när han är redo att sätta in den, lutar han bin för att tömma innehållet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.