Vilka olika typer av kommersiella golv?

kommersiella golv är tunga golvbeläggning som används i industri-och företagsmiljöer. Den finns i en mängd olika material och är oftast utformade för att erbjuda en kombination av hållbarhet, kostnadseffektivitet, praktiska underhållet, och visuell överklaga. Vanliga typer av kommersiella golv inkluderar laminat och vinyl, konstgjorda sten som keramiskt kakel, betong, gummi, och matta. Innan ett val, de krav som troligen ställs på det bör övervägas.

Laminat och plastgolv, t. ex. vinyl sammansättning kakel (VCT) och linoleum, är några av de mest populära typer av kommersiella golv. De är hållbara, fläcktålig och lågt underhållsbehov. De är också kostnadseffektivt och attraktivt, vilket gör dem populära i detaljhandeln. De finns i en expansiv rad olika färger och mönster och kan vara utformade för att efterlikna utseendet på kakel eller lövträd till en rimlig kostnad.

Man-made stengolv är ett elegant kommersiella golv alternativ med anmärkningsvärd livslängd. Det är ursprungligen dyrare än andra alternativ, men det har långsiktig kostnadseffektivitet. Ett av de enklaste typer av golv att hålla rent, glaserade keramiska plattor, som kallas stenbrott kakel, används produktivt i områden livsmedelshantering. Oglaserade keramiska plattor, terrazzo och mexikanska Saltillo plattor är också vanligt val.

Betong används globalt för konstruktion och är otroligt tålig och prisvärd. Det är ofta täckt med ett annat material som vinyl eller matta, även om edgy, industri utseende kal betong ökar i popularitet i butiker och andra orter. Uppskattad för sin styrka, kan betong färgas eller etsas för extra stil.

Gummi är i allmänhet valts för industri, motion och sportanläggningar, tillsammans med sjukhus och skolor. Det är naturligt hygieniska, lätta att rengöra, vattentät och fläck-resistenta. Det ger också naturliga dämpning och isolering, och motståndskraft är det en bra kommersiella golv alternativ för tung belastning eller hög trafikområden.

Även matta anses lyxigt, det är lätt att färgas eller förstöras av fukt och är svår att underhålla. Det är oftast valts i kontor, hotell, eller områden som behöver ljudisolering. Matta plattor kan vara ett praktiskt alternativ, eftersom de ger överseende med mattan men medger plats särskild ersättning om de skadas.

Som tonvikt på hållbarhet fortsätter att växa, mer "gröna" byggnader byggs. Material som kork, bambu och naturliga linoleum dyker oftare som kommersiella golv alternativ på grund av sin förnybarhet och återvinning. Förutom att ha positiva effekter på miljön, de är också sagt att skapa säkrare arbetsmiljöer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.