Vilka olika typer av kommersiella Carpet?

kommersiella golv och mattor är oftast formulerad för att ge all den färg och konsistens av alla mattor alternativ som används i hemmet, samtidigt som man tillhandahåller överlägsen motståndskraft mot slitage. Som med alternativ med mattan för hemmet, kommersiella mattan erbjuder också en rad typer som kommer att passa väl i alla typer av offentliga byggnader och arbetsplatser. Här är några exempel på olika typer av kommersiella mattor som för närvarande finns tillgängliga.

Låg densitet slinga pålar är lätt en av de bästa alternativen för kommersiella mattan i högtrafikerade områden som lobbyister, klassrum, och olika typer av vårdinrättningar. En låg densitet slinga högen har inte den mjuka kvaliteter andra mattor alternativ, men den korta lugg motstår krossning och mattor bättre än nästan alla andra alternativ. Högen är också praktiskt, eftersom det ger en relativt slät yta som gör det mycket lättare att hantera rullande trafiken, exempelvis rullstolar på sjukhus eller kärror utbudet på kontor.

Tuftade mattor är en annan populär typ av kommersiella mattan. Mattor av denna typ består av flera rader av stapel garn som används för att skapa matta. En tuftade mattan är sydd i stället för vävda, med ett stöd till för att stabilisera matta för långvarig användning av mattor. Samtidigt som en stapel som är något högre än låg mönster densitet slinga, tofs mattor har också upp bra för mycket trafik och är särskilt bra alternativ för kontor.

Vävda mattor kan också vara hållbara och stå upp till en hel del slitage. Med vävda mönster, är högen fortfarande relativt kort, men något mer lyxiga än andra kommersiella matta alternativ, särskilt när det gäller mängden dämpa mattor ger. Skymtade mattor av detta slag kan lätt hålla i tio år eller mer under en stor del av trafiken. Som med tuftade mattor, vävda mattor är ett bra alternativ för kontor, konferensrum och hotellrum.

Kommersiella matta av alla slag står vanligen använder robusta syntetfibrer som motstår färgning, tenderar att inte krossa med frekvent gångtrafik och smuts. Dessa egenskaper gör det mycket enkelt att behålla mattor med inget annat än rutin dammsugning och en enstaka rengöring med ånga. Syntetiska mattor kan använda en eller flera olika fibrer som också är färg snabbt, vilket gör det mycket svårare för mattor att blekna även om ständigt utsätts för direkt solljus.

Som med hem mattor, kommersiellt mattan finns i fasta längder eller som matta kvadrater. En av de största fördelarna med att använda rutorna är enkel installation. Många tycker att de självhäftande med bakomliggande rutor kan sättas på plats snabbt och kräver mycket mindre ansträngning sedan installation av heltäckningsmatta. Dessutom är det möjligt att enkelt byta ut en eller två rutor matta som har blivit skadade, i stället för att ta bort en hel mattan när ett litet område blir smutsig eller på annat sätt förstörd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.