Vilka olika typer av jordbruksmaskiner?

växande befolkning i världen innebär att världens livsmedelsproduktion kräver också växer. Att uppfylla dessa krav, behov produktionen vara snabbare och effektivare än den var tidigare. Jordbruksmaskiner, såsom traktorer, skördetröskor, och dammhanddukar gröda, hjälpa till att uppnå dessa mål.

En traktor är typiskt en av de mest kända stycken av jordbruksmaskiner. Vad kanske inte så allmänt känt är de möjligheter dessa maskiner har och den teknik de är utrustade med. En traktor främsta syfte är att dra eller dra något som en del av jordbruks-processen. Med äldre modeller kan detta vara ett mycket tufft jobb.

Traktorer var en gång enkla motorredskap med två stora hjul bak och två mindre hjul i fronten. Traktorer har utvecklats till sofistikerade bitar av jordbruksmaskiner som kanske inte ens har hjul. Vissa modeller är utrustade med spår i stället, och moderniserade traktorer kan också ha hytter accessorized med uppvärmda säten, automatisk temperaturkontroll, och datorer instrumentpanelen.

Broadcast seeders finns maskiner som kan knytas till traktorer för att distribuera utsäde. Dessa maskiner finns i olika storlekar, men de större modellerna är i allmänhet kopplade så att de kan dra praktiska ström från traktorn. Frön är placerade inuti tratten, som är en tratt-typ fat som kan ha flera blad inuti. Det finns vanligtvis roterande skivor i botten av maskinen som kan justeras för olika sprida mönster.

En skördetröska är en stor maskin som används för att samla in kärnor, som vete, korn och majs. Denna bit av jordbruksmaskiner är viktig eftersom den presterar vad som traditionellt tre olika jobb. En skördetröska kotletter anläggningarna, tar bort den ätliga delen, som är säden, och sedan rensar skräp från säden. När skördetröskor har en betydande tillgång i den ackumulatortank, kan den enkelt laddas in i en lastbil och transporteras någon annanstans.

kasseras del av de växter som skördetröska lämnar efter sig kan ofta användas för hö . Resterna av dessa växter är oftast omvandlas till nätta balar med en annan bit av jordbruksmaskiner. Det finns maskiner som producerar fyrkantiga balar och andra som producerar runt dem. Båda typerna av balning maskiner vanligtvis använder ett system för insamling och tvingade packning för att uppnå den önskade formen.

En gröda dammtrasa är jordbrukets flygplan som kan användas för att sprida jordbruket ämnen till exempel bekämpningsmedel eller gödsel över stora områden. Piloten i allmänhet flyger sitt plan låg och ämnena är sprutas in strömmar från vingarna. Inte bara denna metod typiskt spara tid, averts det också risken för grödor skadas av hjulburna maskiner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.