Vilka olika typer av hjul Kärra?

olika typer av hjul vagn mönster inkluderar kök, shopping, skiktad vagn, bagage och vikbara modeller samt specialitet strand och vagnar golf. Hjulförsedda vagn tillverkare kan specialisera sig på en viss typ eller producerar olika typer av vagnar med hjul. Till exempel kan en vagn företag endast göra kommersiell hand lastbilar eller så kan tillverka en mängd olika kärror för både hem-och företagsanvändning.

Fjärrstyrning golf vagnar kan mycket roligt att använda och bekväm. Många golfare vill använda en fjärrkontroll hjul vagnen som ett alternativ för att slippa en golfbag eller skjuta en stor vagn. De flesta fjärrkontroll vagnar som används för golf har tre hjul-två i ryggen och en i fronten.

hjulförsedda vagnar stranden brukar ha sex hjul och används för att inleda vatten farkoster, t. ex. vattenskotrar. Till skillnad från de flesta typer av vagnens hjul, däcken på stranden vagnar är tjocka och tunga. Dessa hjul är konstruerade för att rulla lätt över sandig och stenig terräng.

En hopfällbar vagn är ofta lätta och gjorda för att vara lätt att använda när du reser. Dessa typer av hjul trollies vanligtvis inte är utformade för tungt eller kommersiellt bruk, utan att transportera lätta laster. Bagage vagnar är ofta ganska stabila och remmar funktionen att hålla resväskor på ett säkert sätt. Säljare och musiker använder ofta en bagage vagn för att transportera materiel och utrustning. Vikning och vagnar bagage har två bakhjul, en plattform och ett handtag, vilka också kallas hand lastbilar eller vagnar.

Layered hjul hand kärror kan ha tre eller fler nivåer tråd hyllor. De har vanligtvis fyra hjul samt ett brett handtag. Mat eller tvätt företag tjänst kan använda ett lager hjul vagn till transport eller tillfälligt lagra objekt.

kundvagnar har två stora bakhjul, en ram stil handtag och ett rektangulärt område där att hålla livsmedel. Detta förråd kan göras av stora, öppna trådnät eller det kan vara en metallram med en nylonväska infoga. En kundvagn är utformad för att vara praktiskt att använda när man går till snabbköpet för att köpa mat.

hjulförsedda kök vagnar varierar i kombinationer av slutna och öppna hyllor. Vissa kök kärror eller vagnar har utdragbara trådkorgar. Ett kök med hjul vagn kan innehålla små lådor samt en handduk bar och krokar för att hålla köksredskap. Många stilar i köket vagnen har en trä huggkubben toppen. De flesta vagnar göras för köket har fyra små hjul för hjul.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.