Vilka olika typer av VVS-produkter?

fras VVS-produkter i allmänhet syftar på material som är relaterat till området VVS. VVS mest: de system av rör och fixturer används för att distribuera vatten och hantera avfall på en byggnad eller annan anläggning. Några exempel på VVS-produkter är dessa typer av rör och fixturer. De kan också användas för att beskriva alla typer av verktyg som används av en rörmokare. Ordet VVS kommer från latinets plumbum , vilket innebär att leda, ett ord som också användes av de gamla romarna att hänvisa till rör.

Typiskt, ett rör anses vara den mest grundläggande VVS produkt. Rör används för att transportera dricksvatten eller omhändertar. Rören normalt är sammankopplade på ett effektivt sätt för att bilda en VVS-system.

Många olika typer av ledningar av alla slags material finns på VVS-produkter på marknaden. Kopparrör är en vanlig VVS-produkt som används för försörjning av varmt och kallt vatten. Det är i allmänhet väl betraktas som rörmokare eftersom det är lätt, slitstark och motstår korrosion. Polyvinylklorid (PVC) är vita till färgen och normalt används för transport av kallt vatten. Acrylonitrite, butadien och styren (ABS) rör i allmänhet svart färg och används för transport av avfall.

Utrustning är produkter som vanligen används för att ansluta raka bitar av röret eller att kontrollera distributionen av vatten . Vanliga exempel på tillbehör inkluderar armbågar, som ändrar riktning på röret, normalt på mätningar av 45 grader eller 90 grader. Ventiler enheter läggas på rören för att kontrollera vattenflödet. En kran är en typ av ventil som reglerar utsläpp av vätskor. Det brukar finnas i kök, kan utföra funktioner som gör det möjligt för utlämnandet av vatten i ett handfat.

VVS-produkter kan också syfta till normal husgeråd som toaletter, handfat och badkar eller den specifika delar som bildar dessa poster. Det kan vara allt från en toalettsits till duschdraperier till duschmunstycken. Utrustning för att reglera hur det VVS, såsom tryckregulatorer, är ett annat exempel på VVS-produkter. VVS-produkter kan också vara en viktig del av det estetiska utseendet på ett vardagsrum.

Många VVS-leverantörer och tillverkare har egna webbplatser. Bläddrar igenom dessa sidor kan ge dig en god uppfattning om några olika typer av VVS-produkter. Detta kan hjälpa bekanta dig med det stora utbudet av tillgängliga alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.