Vilka olika typer av Septic system rensningen?

hålla en septisk system ren kan vara en viktig del av att upprätthålla en sanitära och hälsosam bostäder. Det finns många olika typer av septiska system rengöring, är dock den grundläggande tanken att pump eller ut septitank så att hela systemet kan fungera smidigt och effektivt. Detta kan vara nödvändigt, eftersom avfallet tenderar att med tiden och kan täppa till enheten. Ibland rör som ansluter septisk system till VVS kan också behöva rengöras.

Ett septiska system rör i allmänhet på platsen reningsverk används typiskt i områden där det inte finns någon anslutning till kommunalt linjer avfallshantering. Dess viktigaste del består vanligen av en slamavskiljare som är begravd under jord. Detta kan anslutas med ledningar till en VVS-system som redan är kopplat till toaletter, handfat, eller annan avfallshantering utrustning. Avloppsvattnet rinner genom rören in i septitank. Inne i tanken, sönderdelas avloppsvattnet och släpps ut i marken runt septitank.

En viktig del av att välja septiska system rengöringsmetoder kan bestämma rätt tidpunkt för att rengöra tanken. Detta sker i allmänhet genom att betrakta storleken på slamavskiljare, hur många som använder systemet, och den tid som har förflutit sedan den senaste rengöring. Till exempel för en standard-storlek septiska system som används av fyra personer, är det vanligen rekommenderas att rengöra tanken en gång vart femte år.

System kan ofta rengöras av professionella slamavskiljare tjänster. Dessa företag har normalt rätt pumputrustning behövs för att effektivt rengöra tanken. Rengöring slamavskiljare anses av vissa experter som farliga, och städare vanligtvis arbeta i grupp, i motsats till individuellt. Detta beror på att en arbetstagare kan övervinnas genom rök, såsom metangas, som uppstår från tanken.

slamavskiljare oftast måste inledas för att rengöras. Eftersom det ligger under jord, är septitank hamn, eller öppning, ofta på enhetens ovansida. Åtkomst till denna port kan göras genom att gräva runt smutsen öppningen på ett sådant sätt som förhindrar oönskade smuts hamnar i septisk tank, som kan hämma rensningen processen.

Pumper eller vakuum, truckar vanligen används för att överföra avfall från tanken till ett lager tankfartyg. Det vakuum linje eller slang, vanligtvis direkt in i septisk systemet eller fäst vid sin rengöring hamn. Denna linje suger sedan överskottet avfall från tanken och transporterar in den i lager stammen.

Det händer att en servicetekniker kan använda ett muck rake för septiska system rengöring. Den muck rake används för att röra om i slammet i tanken, att underlätta pumpning av den i vakuum eller pumper lastbil. Ibland septisk avloppsvatten kan blandas in i tanken, för att hjälpa bryta ner avfallet och göra vakuum linje effektivare. Många gånger ett alternativ till en komplett septiska system rengöring kan genomföras med ett muck kratta eller septisk flytande avfall som används separat eller i kombination för att helt enkelt minimera uppbyggnad av avfall i tanken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.