Vilka är fördelarna med en Panelized Building?

En panelized byggnad är en struktur som är byggt med fabriksgjorda väggarna som är monterade på plats. Det finns flera fördelar med ett panelized byggnad. Den mest märkbara fördelen får den summa pengar en husägare kan spara med denna typ av konstruktion. År 2006 fann en studie utförd av strukturfonderna Building Components Association att en panelized byggnad, jämfört med en pinne byggd struktur, krävs 37% färre mantimmar att bygga.

En annan fördel att konstruera en panelized byggnad är tidsbesparing, vilket också innebär mindre pengar. En av de viktigaste förseningar i byggandet av en pinne byggd struktur är vädret. Om det regnar eller snöar, är konstruktionen oftast försenad. Med en panelized byggnad är varje panel tillverkad på ett klimat kontrollerade Anläggningen, som minskar mängden byggtiden avsevärt. Panelerna kan byggas inom loppet av bara några dagar. När de levereras till hemmet webbplats kan de sättas ihop på mindre än en vecka.

Mänskligt fel är något som händer ganska ofta i minnet byggd konstruktion. Golvet i ett nytt vardagsrum kan vara nästan kvadratisk, men utanför en liten. Även om det kanske inte är uppenbart när man ser på det är att bygga fortfarande står i proportion. Med en panelized byggnad, är de nedskärningar som genereras genom ett datasystem, och alla nedskärningar och mätningar är 100% exakta.

Personer som arbetar i en panel anläggning utbildas på ett särskilt område i byggprocessen. Med den mängd utbildning som de får och hur mycket tid de tillbringar på sitt arbete händer på, anses de experter på sin uppgift. I områden som kräver särskild byggnormer, t. ex. för jordbävningar eller starka vindar, kan dessa specifikationer lätt tas med byggandet av en panelized byggnad.

Panelized byggnader är även känd som "gröna byggnader". De har ofta en mindre påverkan på naturresurser, och kan sänka elräkningen för ett hem. Som ett exempel på en 2. 600 kvadratmeter (241,5 kvadratmeter) utrymme, en panelized byggnad skulle använda 76% mindre timmer än vad en pinne byggd struktur. Med sin precision design och en kombination av stål och polystyren, dessa hem billigare att värma och kyla.

Builders inte är begränsad i den typ av yttre finish för en panelized byggnad. Det finns ett antal alternativ, inklusive faner, ytterväggar, tegel, och många andra. En panelized byggnad kan också vara klar i nästan vilken färg som helst.

Även för ägare av befintliga bostäder är det inte för sent att dra fördel av en panelized byggnad. I många fall kan paneler monteras över befintliga strukturer. Detta kan hjälpa dem att bli starkare och mer energieffektiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.