Vilka är de vanligaste problemen i Truck Driver säkerhet?

Lastbilsförare tillhandahålla en grundläggande tjänst till företag och medborgare i hela något land. Många professionella köra i flera timmar åt gången, som omfattar hundratals miles i stora, skrymmande fordon. Lastbilschaufför säkerhet är av yttersta vikt i lastbilstransporter industrin, för att kunna upprätthålla last, förarna själva, och andra fordon på vägen. De vanligaste frågorna i lastbilschaufför säkerhet är bemästra färdigheterna unik för drift en lastbil i trafiken och se till att fordonet är rätt underhålls och alert när du kör. Blivande lastbilschaufförer lära sig om oro för säkerheten genom specialiserade skolor förarutbildning och på arbetsplatsen undervisning under de första veckorna av sysselsättningen.

En viktig aspekt av lastbilschaufför säkerhet är att driva en lastbil är helt annorlunda än att köra en mindre bil. För att upprätthålla säkerheten, ska föraren göra justeringar för bromssträckan, svarvning nyckeltal och navigering i trånga stadsgator. Eftersom lastbilar är stora och tunga kräver de extra tid att stanna upp och bred vinkel att göra svängar. Åkarna måste vara medvetna om sin omgivning och att begränsa deras fordon, och kör defensivt hela tiden. För att skydda sig själv och andra förare måste lära sig hur man kan minska hastigheten gradvis och undvika overcorrecting när de svänger av banan.

Rätt underhåll är viktigt att lastbilschaufför säkerhet. Innan en resa, gör en säker förare se till att däcken är ordentligt pumpade, motor vätskor på lämplig nivå, och vindskydd är rena och i god form. Dessutom är det viktigt att se till att en lastbil inte överlastas med last, eftersom övervikt kan påverka truckens styrning och prestanda. Föraren skall ofta utföra förebyggande åtgärder på en road trip för att minimera risken för en olycka.

En annan vanlig säkerhetsrisk för lastbilstransporter industrin är alert förare. Många företag reglerar noga hur många miles eller timmar en förare får gå in en resa. En lastbilschaufför som kör i 12 raka timmar kommer sannolikt att bli mycket trött, vilket kan få förödande effekter på synen och reaktionstid. Yrkesförare måste också följa federala lagar och standarder industrin till narkotika och alkohol. De flesta företag rutinmässigt drogtest förare för att garantera säkerheten för alla på vägen.

lastbilschaufför säkerhet betonas inom utbildningsprogram för nya drivrutiner. Tillsammans med att lära sig grunderna i att köra ett tungt fordon, individer få klassrummet och praktisk undervisning på oro för säkerheten. En förare måste kunna visa sina kunskaper om säkerhet för att få en licens och få anställning inom lastbilstransporter branschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.