Vilka är de olika typerna av modulära produkter?

Modular produkter kan omfatta prefabricerade bostäder, byggnader och släpvagnar som används för både bostäder och kommersiella funktioner. De används för att ge låginkomsttagare och medelklassfamiljer ett billigare boende alternativ, samt att företagen kan skapa extra kontorsutrymme för mindre kostnad. Den största skillnaden mellan modulära produkter och tegel och murbruk byggnader är det sätt på vilken de står.

De flesta modulära produkter är prefabricerade på en avlägsen plats och flyttade sedan till bostäder eller affärsverksamhet parti där de ska monteras. De består av många separata delar eller moduler, och är i allmänhet lyfts på plats av en kran. Detta sätt att byggnaden är mycket mer kostnadseffektivt än att utforma och bygga ett hem med traditionella metoder, vilket leder till mer överkomliga priser.

Husvagnar är en typ av modulära produkter, även om de skiljer sig från de flesta andra. Trailers, är husbilar är mer allmänt kallas, byggd på samma sätt som andra modulära produkter med tillägg av en axel och släpvagn. Dessa gör det möjligt hemmet flyttas från plats till plats, så länge den inte är placerad på en fast grund.

Andra modulära produkter är mer ihärdigt byggs på plats, även om vissa modulära hem har axlar som tillåter dem att sändas till webbplatsen via en lastbil. Många modulära hem är två berättelser och mycket liknar mer konventionella bostäder. Det finns ingen verklig gräns för storleken och utseendet på en modulär hem. Vissa är helt anpassningsbara, så köpare kan anpassa byggprocessen.

Företagen också använda modulära produkter som kontors-och förvaringsutrymmen. "Bärbara" är små lådformade modulbyggnader som kan flyttas efter behov till olika platser. De används ofta på skolor för att ge ytterligare klassrum eller av företag som inte har särskilda kontor. Ett exempel på denna typ av verksamhet skulle vara en bil parti eller byggarbetsplatsen.

En annan typ av modulär produkt kallas en prefabricerade metall byggnad. Dessa är mer permanenta strukturer och är konstruerade på samma sätt som andra modulbyggnader. De är vanligtvis placeras på en stiftelse och är enkla kvadratiska former, även till skillnad från en bärbar de ofta har mer än ett rum. De används som kyrkor, kontorsbyggnader och hus möte.

Köpa modulära produkter handlar om att hitta och tala med en leverantör. Eftersom dessa byggnader kan flyttas och uppförs på platsen, är läget inte lika viktigt som att hitta rätt företag. De flesta företags webbplatser kommer att innehålla planer och layouter att välja mellan. Vid köp av en modulär hem, besöka en lokal återförsäljare kan vara mer lämplig, eftersom de ofta har modell bostäder som används för gå-genomföringar. Detta ger köparna en bättre känsla för huset innan ett köp har gjorts.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.