Vilka är de olika typerna av Trench utrustning?

Trench utrustning syftar i allmänhet på någon form av redskap eller anordning som kan användas för att bygga ett dike. Det kan handla något så enkelt som en grävskopa eller skovel, eller flera tunga, jordförflyttningsmaskiner, som rockwheel och Dikningsmaskiner kedja. Trench utrustning kan användas i en mångfald av miljöer, såsom bostadsområden, golfbanor, byggarbetsplatser och i vilka zoner bekämpa. Det finns många företag som specialiserar sig byggandet av diken. Dessa kan använda många olika typer av utrustning kunna utföra sitt uppdrag.

Dikningsmaskiner är en vanlig form av diket utrustning som är särskilt utformade för schaktning och dike konstruktion. De kan användas för många ändamål, till exempel om kabel-och rörsystem eller för bevattning. Den typ av skärbräde används vanligtvis beror på storleken av graven som måste grävas och vilken typ av material som behöver grävas upp.

En används ofta för att skära igenom sten eller asfalt. Den definieras av sin tandade metall hjul som fungerar som en grävande genomföra. Detta hjul snurrar som en finns på en cirkelsåg. Rockwheels används mest för att gräva eller klippa marken i mycket hårda marken. Tänderna på rockwheel är löstagbara, eftersom tandersättningar krävs ofta beror på den typ av arbete det här verktyget utför. Dessa tänder är i allmänhet tillverkade av volfram eller höghållfast stål.

Chain Dikningsmaskiner normalt använder en kedja som en grävande genomföra. Detta är virad runt en rundad, metallram och bom, ungefär som utformningen av en motorsåg. I vissa typer av kedjan Dikningsmaskiner får bommen justeras i vinkel för att göra vissa typer av nedskärningar. Många av dessa verktyg också kommer att ha en rörlig kedja hastighet, vilket gör att möjliga tillämpningar av maskinen mer varierande.

skärbräde hinken hjulet använder ett gräver hjul som är omgivet på sin omkrets, med hinkar. Den cirkulära rörelse gräva hjulet ger hinkar att gräva smuts från den tilltänkta diket. Några av de möjliga tillämpningarna av Dikningsmaskiner hink hjul är för bevattning, fundament, verktyg, rörledning, kabel, och diken dränering.

Bärbara Dikningsmaskiner kan vara idealiska för gräsmatta arbete. Denna typ av diket utrustning använder i allmänhet en tråkig system för grävning och kan köras när hon gick. Dessa maskiner kan normalt gräva diken som är 30 inches (76,2 cm) djup och 2 till 6 inches (5,08 till 15,24 cm) bred. De används för grävning sprinkler, belysning, eller linjer vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.